Policijsko poročilo 

Policijsko poročilo 11. september 2017

V petek zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini tovornega vozila znamke Man. Vozilo je bilo ukradeno iz ograjenega prostora podjetja v Spodnjem Gabrniku. Vozilo so v dopoldanskem času našli v Irju, na njem so že bile
nameščene druge registrske tablice, storilec pa je z vozila ukradel dve nakladalki.

V petek dopoldne so bili obveščeni, da je v Šentjurju prišlo do streljanja. 88-letni domačin je prišel do stanovanjske hiše, kjer so na terasi sedeli štirje sosedje in jim zagrozil, da jih bo ustrelil. Oškodovanci so zbežali v hišo, osumljeni 88-letni moški, pa je je ustrelil v steklo okna stanovanjske hiše ter v vrata stanovanjske hiše in nato še v osebno vozilo parkirano ob hiši. Osumljeni je po dejanju odšel domov, kjer so mu policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost, mu zasegli orožje in mu odredili pridržanje. Osumljen je storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

V petek, nekaj pred polnočjo, so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Bočni na območju Policijske postaje Mozirje. Storilec, ki je vhišo vstopil skozi kuhinjsko okno, je ukradel več kosov nakita.

V soboto so obravnavali dve  prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami. Prva se je nekaj pred poldnevom zgodila v Golobinjeku, kjer je voznik osebnega vozila izsili prednost motoristu. 29- letni voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Lesičnega proti Golobinjeku. V križišču je pri vključevanju na prednostno cesto izsilil prednost 57-letnemu vozniku motornega kolesa. Motorist se je v prometni nesreči hudo poškodoval.

Podobno prometno nesrečo so v soboto nekaj pred 15. uro obravnavali tudi v Turiški vasi, kjer je 18-letni voznik vozil motorno kolo po lokalni cesti in sicer iz smeri Brd proti Tomaški vasi. Iz njegove desne smeri se je v promet na prednostno cesto vključeval 49-letni voznik osebnega vozila, ki je zavijal v levo, v smeri Brd, in trčil v motorista. Le ta se je v trčenju hudo poškodoval.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini ženskega kolesa. Neznani storilec ga je ukradel iz kolesarnice stanovanjskega bloka na Čopovi ulici v Celju. V popoldanskih urah so tatvino kolesa obravnavali še na Savinovi
ulici v Celju.

Včeraj so bili obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem. Storilec je ukradel več daril, ki so jih občani pustili v hiši, medtem ko so bili na praznovanju.

Deli z drugimi

Komentiraj preko Facebooka

Podobne novice