Policijsko poročilo, 11. 7. 2019

Policija

Včeraj so na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 263 klicev občanov. V 78 primerih je šlo za interventne dogodke. 32 interventnih dogodkov je bilo s področja prometne varnosti, 21 s področja javnega reda in miru in 15 s področja kriminalitete.

Od obravnavanega dogajanja izpostavljajo ilegalni prehod, požar, tatvine ter zasega vozil. Med drugim so eno vozilo zasegli na Ravnah na Koroškem.

Tatvina – Celje

Celjski policisti so obravnavali tatvino goriva v vrednosti 50,00 EUR na OMW Lopata.

Tatvine na gradbiščih – Celje in Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah so neznani storilci iz gradbišča odtujili več delov iz delovnega stroja ter lastnika oškodovali za 40.000 EUR. Tatvino na gradbišču so obravnavali tudi celjski policisti. Nepridipravi so z delovnega stroja odtujili 120 l nafte.

Ilegalni prehod meje – Rogaška Slatina

Policisti PP Rogaška Slatina so v kraju Vonarje prijeli 12 ilegalnih pribežnikov. Šlo je za 4 državljane Turčije, 4 državljane Indije ter 4 državljane Kitajske. Po končanem policijskem postopku so bili izročeni oz. vrnjeni hrvaškim policistom.

Vlom – Ljubno ob Savinji

Na Ljubnem ob Savinji smo obravnavali vlom v gostinski lokal. Ker je objekt varovan z alarmno napravo, ki se je tudi sprožila, je storilec kraj zapustil, ne da bi kaj odtujil. Je pa na objektu povzročil za okoli 1000 EUR škode.

Zaseg vozila – Velenje in Ravne na Koroškem

V Velenju ter na Ravnah na Koroškem so včeraj zasegli vozila voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Požar- Šmarje pri Jelšah

Včeraj zvečer nekaj po 21.30 uri so bili policisti obveščeni o požaru v Brecljevem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Zagorelo je večje gospodarsko poslopje velikosti 60 X 15 metrov, v katerem je bila krma ter živali in stroji. Kaj je vzrok požara še ni znano, prav tako ne višina materialne škode. Z ogledom bodo nadaljevali danes.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.