Policijsko poročilo, 11. 6. 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 190 klicev občanov. 48 klicev je bilo interventnih.

Na Policijski postaji Slovenj Gradec imajo med najdenimi stvarmi telefon znamke iPhone, v zaščitnem prozornem silikonskem ovitku ter gorsko kolo črne barve, znamke BTWIN. Prilagamo POVEZAVO do najdenih stvari.

S področja cestnega prometa poročamo o devetih prometnih nesrečah. V eni se je lažje poškodovala kolesarka, osem prometnih nesreč se je končalo z materialno škodo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami kolesarke so obravnavali v Šentjanžu pri Dravogradu, kjer je 54-letna kolesarka pri prečkanju kolesarske steze izsilila prednost kolesarju, ki je pravilno pripeljal. Kolesarja sta trčila. 54-letnica je padla in se lažje poškodovala, kolesar se v trčenju ni poškodoval.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so štirikrat ukrepali v javnih in trikrat v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete poročamo o nesreči z jadralnim padalom ter tatvini kolesa.

V Konjiški vasi so včeraj obravnavali nesrečo z jadralnim padalom, s katerim sta v tandemu skočila 36-letna ženska in 40-letni moški. Padalca sta pristala na izjemno strmem in težko dostopnem terenu. Pri pristanku se je 36-letnica hudo poškodovala. Včeraj so opravili ogled kraja, kjer sta pristala, padalo tandem in vso pripadajočo dokumentacijo so zasegli, z zbiranjem obvestil še nadaljujemo.

V Velenju so včeraj obravnavali tatvino kolesa znamke Lombardo Matera 500, črno rumene barve. Kolo je bilo zaklenjeno parkirano pred trgovskim centrom.

VIR: PU Celje

Dogodki