Policijsko poročilo, 11.6.2018

Petek, 8. junij 2018

Vlom v trgovino – Slovenj Gradec

Iz  trgovine  v  Slovenj Gradcu, ki trenutno ne obratuje zaradi stečaja, so policiste obvestili  o  tatvini.  Neznani storilec je odnesel nekaj računalniške opreme, pohištva ter drugih artiklov.

Tatvina denarnic – Žalec, Celje

V  Žalcu  je  neznanec  občanu  ukradel  denarnico   z  gotovino,  bančnimi karticami  in  dokumenti. Z  ukradeno bančno kartico  je kmalu po tatvini v Letušu poskušal večkrat dvigniti gotovino, kar mu ni uspelo, saj je lastnik uporabo kartice takoj preklical.

Tatvino   denarnice   z  bančnimi  karticami,  gotovino  in  dokumenti  so obravnavali  tudi v Celju. V tem primeru je storilec uspel kmalu po tatvini na bankomatu dvigniti 850 € gotovine.

Sobota, 9. junij 2018

Poskus vloma v stanovanjsko hišo – Rogaška Slatina

V  soboto  zvečer so na Celjski cesti v Rogaški Slatini obravnavali poskus vloma  v  stanovanjsko  hišo. Storilca, ki je v hišo poskušal vlomiti skozi kletno okno, je pregnal alarm.

Nedelja, 10. junij 2018

Tatvina – Celje

Včeraj  je  v  Celju  neznani  storilec  turistoma,   ki sta bila na ogledu starega  gradu,  vlomil  v  vozilo  in  ukradel  dva  nahrbtnika z osebnimi
stvarmi.

Vloma v stanovanjski hiši – Teharje, Rogaška Slatina

Na  Teharjah  je  včeraj neznanec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo in ukradel štiri starejše slike in uokvirjen mojstrski zapis.

Vlom  v  stanovanjsko  hišo  so  včeraj obravnavali tudi na Lovski ulici v Rogaški  Slatini.  Storilec,  ki  je  v  hišo vlomi skozi okno, je prostore preiskal, vendar ni ničesar ukradel.

Dogodki

Več iz istega kraja