Policijsko poročilo, 11. 5. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 256 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih.27 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 10 s področja mejnih zadev in tujcev, 27 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

V prometni nesreči, ki so jo obravnavali včeraj okoli pol dveh popoldne v Rogatcu je bil udeležen 36-letni voznik motornega kolesa, nemški državljan, ki je vozil iz smeri Rogatca proti Dobovcu. 36-letni voznik je v blagem levem ovinku zapeljal v desno, izven vozišča ter trčil v robnik in zapeljal na varnostno ograjo ter drsel po njej, nato pa padel na travnik ob vozišču. V prometni nesreči se je hudo poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v celjsko bolnišnico.

V Pletovarju so včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi vhodna vrata, je ukradel gotovino.

V Rogatcu so izsledili osem državljanov Iraka, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Vsi so zaprosili za mednarodno zaščito. Po izvedenih postopkih so jih odpeljali v azilni dom.

Vir: PU Celje

Dogodki