Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 11. 3. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 234 klicev občanov. 65 klicev je bilo interventnih, štirje nujni. 15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Včeraj so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Podčetrtku. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase, v dopoldanskih urah, ko so bili lastniki odsotni. Celotno hišo je preiskal. Ukradel je več kosov srebrnega nakita in raketno pištolo.

Okoli 17. ure so bili obveščeni, da je zagorelo v šentjurskem lesnem podjetju. Do požara je prišlo v kotlovnici za sekance. Z ogledom kraja požara, v katerem ni bil nihče poškodovan, bodo nadaljevali danes. Po prvih podatkih je tuja krivda izključena.

Na Pernicah, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, so policisti obravnavali nesrečo pri delu. 66-letnemu lastniku gozda, je med podiranjem drevesa na strmini spodrsnilo in je padel. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Vir: PU Celje

Dogodki