Policijsko poročilo, 11. 3. 2019

policija

Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali vlome in tatvine, požar, poškodovanje tuje stvari in zasegli dve vozili.

Vloma v stanovanjsko hišo – Debro

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je v noči na nedeljo, v Debru, storilec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo, iz katere je že dan prej ukradel LCD televizor. Tokrat je ukradel še starejši štedilnik, električni radiator in starejšo zračno puško. Včeraj so v hišo vlomili še tretjič. Storilci so se do hiše pripeljali s kombiniranim vozilom, v katerega so naložil pomivalni stroj, kotel za žganjekuho in masažni stol. Ko so videli, da so bili paženi, so se razbežali, vozilo pa so pustili pred stanovanjsko hišo. Enemu od njih, 26-letnemu bosanskemu državljanu, stanujočemu v Celju, so kmalu po dogodku odvzeli prostost in ga bodo v nadaljevanju kazensko ovadili. O preostalih dveh storilcih še zbirajo obvestila.

Poškodovanje tuje stvari – Višnja vas

Včeraj so bili policisti tudi obveščeni, da je neznani storilec z gnojnico polil vhodna vrata in del fasade stanovanjskega objekta v Višnji vasi.

Požar – Kasaze

Včeraj, okoli 15. ure je v Kasazah zagorela stanovanjska hiša. Ogenj je v celoti uničil ostrešje hiše. Do požara je najverjetneje prišlo, ker je močan veter odnesel iskre iz dimne tuljave pod strešno kritino, zaradi česar je zagorelo ostrešje, so sporočili iz PU Celje.

Zasega vozil – Celje

Na območju Celja so včeraj zasegli dve osebni vozili voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.