Policijsko poročilo, 10. 9. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 256 klicev občanov. 83 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih  zadev in tujcev, 47 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

S področja cestnega prometa iz operacijsko komunikacijskega centra poročajo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in enajstih z materialno škodo.

Prometni nesreči z lažjimi poškodbami sta se zgodili na območju Šmartnega ob Paki in na območju Spodnjih Prelog.

Na območju Šmartnega ob Paki so policisti prometno nesrečo obravnavali okoli 15. ure, ko je voznik osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča in se lažje poškodoval. Ker je vozil brez vozniškega
dovoljenja smo mu zasegli vozilo.

Na območju Spodnjih Prelog sta okoli 17. ure zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčili dve osebni vozili. V  trčenju sta se lažje poškodovala eden od voznikov in njegova sopotnica.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti trikrat ukrepali v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

S področja kriminalitete izpostavljajo vlome v kleti.

Včeraj zjutraj so bili na center obveščeni, da je neznani storilec v noči iz srede na četrtek v stanovanjskem bloku v Kasazah vlomil v več kleti. Po do sedaj zbranih podatkih je ukradel več različnega orodja, napihljiv kajak in nekaj drugih stvari.  Lastnikom je škodo povzročil  še s poškodovanjem vrat in ključavnic.

Lep in varen konec tedna želijo iz Policijske uprave Celje.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije