Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 10. 3. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 276 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih in štirje nujni.18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 10 s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 9 s področja javnega reda in miru.

V Trnovem, na območju Policijske postaje Laško, se je včeraj, okoli 14. 30 ure, v prometni nesreči hudo poškodoval 87-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem, ki je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal s ceste in padel.

V Podvinu pri Polzeli so obravnavali vlom v novogradnjo počitniške hišice. Storilec ni ničesar ukradel, lastnikom je za okoli 1.000 € škode povzročil s poškodovanjem terasnih vrat in okna.

V Črnečah je neznanec skozi okno vlomil v pisarno poslovnih prostorov. Ukradel ni ničesar.

V Mežici so obravnavali vlom v delavnico. Storilec je ukradel dve udarni kladivi.

Nekaj pred 16. uro so bili obveščeni, da je v Kamni Gori, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, zagorelo gospodarsko poslopje. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi pregretja dimniške tuljave in posledično vnetja sena. Lastnik je uspel iz objekta pravočasno rešiti vso živino, ogenj je uničil ostrešje objekta in seno.

Vir: PU Celje

Dogodki