Policijsko poročilo, 10.12.2019

Policija

Policijsko poročilo se znova začenja s tragično vestjo. Za posledicami prometne nesreče, ki se je včeraj, nekaj minut pred 18. uro zgodila na Ravnah na Koroškem, je danes zjutraj v
bolnišnici v Slovenj Gradcu umrla 76-letna peška. Več TUKAJ.

To je letošnja 26. smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje, šesta na Koroškem. Lani sta v prometnih nesrečah na Koroškem umrli dve osebi. Na celotnem območju Policijske uprave je lani v enakem obdobju kot letos, v prometnih nesrečah umrlo 12 ljudi, v celem letu 13.

V Rogaški Slatini so sinoči ustavili 51-letnega voznika, ki mu je preizkus
z alkotestom pokazal, da je imel 0,92 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljene, sledi obdolžilni predlog. V tem mesecu, ko je pred iztekom leta mnogo zaključkov in srečanj policisti znova opozarjajo vse udeležence v cestnem prometu naj  nikar ne vozijo, če so uživali alkoholne pijače. V teh primerih naj si uredijo prevoz.

Kriminaliteta

Vlom v prostore športnega kluba – Gornji Dolič

V Gornjem Doliču so obravnavali vlom v prostore športnega kluba. Storilec je ukradel LCD televizor.

Požar – Lisce

V Liscah na območju Policijske postaje Celje so včeraj obravnavali požar. Ogenj je starejšo stanovanjsko hišo popolnoma uničil. Zagorelo je v garaži, kjer je v celoti zgorelo tudi osebno vozilo. Ogled kraja požara bodo opravili danes.

Tatvina – Celje

Na Kosovelovi ulici v Celju so obravnavali tatvino. Neznani storilec je iz
pisarne ukradel denarnico z gotovino, dokumenti in bančnimi karticami in nato na bankomatu v Celju opravil več dvigov gotovine.

Nesreča pri delu – Rogaška Slatina

V Rogaški Slatini so včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 37-letni delavec si je pri opravljanju gradbenih del, s krožno žago, odrezal kazalec desne roke. Tuja krivda za nesrečo je izključena.

Poskus vloma v osebno vozilo – Laško

V Laškem so obravnavali poskus vloma v osebno vozilo. Storilcu v vozilo ni uspelo vstopiti. Lastnici je s poškodovanjem vrat na voznikovi strani povzročil za dobrih 500 € škode.

Vlom v zabojnike – Andraž nad Polzelo

V Andražu pri Polzeli so okoli treh zjutraj obravnavali vlome v tri zabojnike. Zaenkrat je znano, da je storilec iz enega zabojnika ukradel gotovino.

VIR: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.