Policijsko poročilo 1. junij 2017

V Pamečah je policija včeraj obravnavala  tatvino osebnega vozila Renault Clio, modre barve, letnik 1998. Vozilo je bilo parkirano na dvorišču stanovanjske hiše, odklenjeno, s kontaktnimi ključi v ključavnici.

Na  Tomšičevi ulici v Slovenj Gradcu je včeraj ponoči neznani storilec iz odklenjenega vozila, parkiranega pod nadstreškom stanovanjske hiše, ukradel sončna očala in gotovino iz denarnice.

V Šmartnem ob Paki so obravnavali vlom v delavnico. Storilec je ukradel več različnega orodja in menjalnikov za tovorna vozila.

Na Javorniku na Ravnah na Koroškem so obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel dve vrednejši kolesi.

Vlom v klet stanovanjskega bloka so včeraj obravnavali tudi na Goriški cesti v Velenju. Pogrešajo otroško kolo.

V Škofji vasi je neznanec vlomil v počitniško prikolico in ukradel hladilnik.

Na Opekarniški ulici  v Celju  je danes ponoči neznani storilec vlomil v gostinski lokal in ukradel ročni trezor z gotovino.

Od danes naprej imajo na Policijski postaji Celje novega komandirja. Dosedanjega  komandirja Romana Grabrovca, ki je policijsko postajo uspešno vodil od leta 2006, je zamenjal Martin  Kumer, ki je bil od leta 2015 komandir v Slovenskih Konjicah. Policijsko postajo Slovenske Konjice bo vodil  dosedanji pomočnik komandirja Alan Hrapot. Roman Grabrovec bo odslej vodil  Policijsko  postajo Šmarje pri Jelšah. Dosedanji komandir Policijske postaje Šmarje pri Jelšah  Iztok Pinter, bo svojo poklicno pot nadaljeval v Sektorju kriminalistične policije.

Več iz istega kraja