Policijsko poročilo, 1.6.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 341 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.
Policija

11 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 12 s področja mejnih zadev in tujcev, 31 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj so obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in 20 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometni nesreči z lažjimi poškodbami so obravnavali na avtocesti v bližini izvoza Šempeter in na nadvozu avtoceste v Arji vasi.

Na avtocesti se je prometna nesreča zgodila okoli 13.30 ure. Udeleženi sta bili tovorno in osebno vozilo. Prometno nesrečo je povzročil voznik osebnega vozila, ki se je nepravilno vključeval v promet na avtocesto in trčil v tovorno vozilo. V prometni nesreči se je lažje poškodovala sopotnica v osebnem vozilu.

Na območju Arje vasi so prometno nesrečo, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili, obravnavali okoli 16.30 ure. Povzročila jo je voznica osebnega vozila, ki je v križišče zapeljala pri rumeni luči in trčila v voznika osebnega vozila. V prometni nesreči sta se oba lažje poškodovala.

Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem so včeraj na območju Raven na Koroškem obravnavali vinjenega voznika. Več TUKAJ.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali osemkrat

Kriminaliteta

Na območju Policijske postaje Slovenske Konjice je neznani storilec vlomil v prostore turistične kmetije in jih preiskal. Ukradel ni ničesar. Škodo je storilec lastnikom povzročil s poškodovanjem okna in vrat.

Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini. Storilca bodo kazensko ovadili. Izrekli so mu ukrep prepovedi približevanja žrtvi nasilja.

Ilegalne migracije

Danes ponoči so v Dobovcu izsledili dva državljana Afganistana, ki sta ilegalno vstopila v Slovenijo. Postopki z njima še potekajo.

VIR: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.