Policijsko poročilo, 1.5.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 334 klicev občanov. 79 je bilo interventnih, dva nujna.

21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 27 s področja prometne varnosti in 19 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj, okoli 13.30 ure, so na Cesti kozjanskega odreda v Šentjurju obravnavali prometno nesrečo s hudimi poškodbami. 78-letni voznik osebnega vozila je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčil v osebno vozilo, ki ga je pred njim vozila 53-letna voznica. V prometni nesreči se je huje poškodoval njen 85-letni sopotnik, ki so ga z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico.

V Celju so zasegli kolo z motorjem vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Okoli 23. ure so na Mariborski ulici v Celju obravnavali 24-letno voznico osebnega vozila, ki ji je preizkus z alkotestom pokazal, da je je imela 1,3 promila alkohola v krvi. Voznico so pridržali do streznitve. Sledi obdolžilni predlog.

Kriminaliteta

Na območju naše policijske uprave so včeraj obravnavali tri sume storitev kaznivih dejanj nasilja v družini. Storilcem so izrekli ukrepe prepovedi približevanj žrtvam nasilja. Vse tri bodo kazensko ovadili. Dvema so odvzeli prostost in ju pridržali.

V Celju, na Cesti II. grupe odredov, so obravnavali poskus vloma v osebno vozilo. S poškodovanjem vrat je storilec lastniku povzročil za dobrih 300 € škode.

Z osebnega vozila parkiranega v Zrečah je nekdo ukradel obe registrski tablici.

VIR: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije