Policijsko poročilo, 1. 3. 2019

policija

Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 78 interventnih dogodkov.

V današnjem policijskem poročilu najprej o dogodku s smučišča.

Na smučišču Pungart, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, so včeraj opravili preizkus alkoholiziranosti s 46-letnim smučarjem. Alkotest je pokazal, da je imel v krvi več kot 3 promile alkohola. Smučarju so odvzeli smučarsko karto in izdali plačilni nalog.

V nadaljevanju o dveh vlomih, nesreči pri delu in prijetju ilegalnega prebežnika.

Vlom v pisarno podjetja – Šmarje pri Jelšah

Na območju Šmarja pri Jelšah so včeraj obravnavali vlom v pisarno podjetja. Storilec je ukradel kovinski trezor z dokumenti.

Vlom v gostinski lokal – Vransko

Danes zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal na Vranskem. Storilec je ukradel nekaj cigaret in gotovine.

Poškodba pri delu – Celje

V podjetju v Celju se je včeraj pri delu poškodoval 41-letni delavec, ki je pri metalizaciji zabojnika padel na tla z višine približno 2,70 m.

Ilegalni prestop državne meje

Turški voznik tovornega vozila, ki je včeraj v podjetje v Preboldu pripeljal tovor, je obvestil policiste, da je pri razlaganju tovora iz vozila skočil moški, najverjetneje ilegalni prebežnik. Tujca, državljana Sirije, so kmalu našli in ga po opravljenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

Trem voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila.
Enemu v Grobelnem, enemu v Mislinji in enemu v Spodnji Vižingi.

Poleg omenjenega so včeraj obravnavali še šestnajst prometnih nesreč, deset kršitev javnega reda in miru unovčitev ponarejenega bankovca, dve nesreči na smučiščih, tri travniške požare, tri zasege prepovedanih drog, več poškodovanj vozil na parkiriščih in več drugih stvari.

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.