Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 1.12.2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 249 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami udeleženih in devet prometnih nesreč z materialno škodo.

V Gotovljah je voznik osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča v potok. Voznik je imel 0,63 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog.

Na območju Koroške ter na območju policijskih postaj Žalec in Velenje so včeraj med 10. in 19. uro izvajali poostren nadzor cestnega prometa s poudarkom na hitrosti in pešcih. Kaj so obravnavali policisti preverite tukaj.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali štirikrat.

Kriminaliteta

Na Ulici Tončke Čečeve v Celju so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi garažna vrata, je preiskal prostore, ukradel ni ničesar. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

V Trnovljah pri Celju so obravnavali poskus vloma v poslovni objekt. S poškodovanjem ograje je storilec povzročil za okoli 1.000 € škode.

Preberite še: Sredina snežna pošiljka bo obilna, policisti pozivajo k previdnosti

VIR: PU Celje

Več iz istega kraja

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 249 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih.