Polcijsko poročilo, 24.2.2020

V  zadnjih treh dneh so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 195
interventnih dogodkov.

Petek, 21. februar 2020

Vlom v gostinski lokal – Celje

V noči na petek je neznani storilec prerezal steno paviljona pred gostinskim lokalom na Stanetovi ulici v Celju.Iz hladilnika je ukradel nekaj mesnih izdelkov in slaščic ter nekaj pijače. Tatvino mesnih izdelkov so v istem gostinskem lokalu obravnavali tudi v noči na soboto.

Poskus vloma v počitniško hišico – Velenje

V Velenju ob jezeru je neznanec poskušal vlomiti v počitniško hišico. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vhodnih vrat.

Sobota, 22. februar 2020

Vožnja pod vplivom alkohola – Dobrna

V noči iz petka na soboto so na območju Dobrne obravnavali voznika, ki je
zaradi vožnje pod vplivom alkohola zapeljal z vozišča. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel voznik nekaj manj kot dva promila alkohola v  krvi. 40-letnega voznika, osumljenega nevarne vožnje, so pridržali do streznitve.

Vlom v stanovanjsko hišo  – Latkova vas

V Latkovi vasi so v soboto obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec,
ki je v hišo vlomil skozi vrata terase je ukradel nekaj gotovine in zlatnine.

Vlom – Rogaška Slatina

V soboto so bili obveščeno o vlomu v lopo ob počitniški hišici v Kačjem dolu, na območju Policijske postaje Rogaška Slatina. Storilec je ukradel dve kosilnici.

Tatvini  – Celje

Iz odklenjene garaže na Ostrožnem je storilec ukradel več kosov različnega
orodja. Tatvino nekaj kosov orodja so obravnavali tudi v Zadobrovi, kjer ga je storilec ukradel iz odklenjenega pomožnega objekta ob stanovanjski hiši.

Nedelja, 23. februar 2020

Vloma v stanovanji stanovanjskega bloka – Celje

Včeraj so bili obveščeni o vlomu v stanovanje na Opekarniški cesti v Celju. Storilec je stanovanje preiskal. Podatkov o tem, kaj je ukradel, še
nimajo.

Vlom v stanovanje stanovanjskega bloka so včeraj obravnavali tudi na Podjavorškovi ulici v Celju.  Storilec je ukradel zlatnino.

Vlom  v objekt – Rogla

Na Rogli je neznani storilec vlomil v objekt ob sankališču in ukradel menjalni denar.

Tatvina – Medlog

V Medlogu je neznani storilec iz tovornega vozila ukradel več sesalcev.

Vlom v osebno vozilo – Velenje

V Šaleku je storilec vlomil v osebno vozilo in ukradel žensko torbico.

Tatvina – Velenje

V gostinskem lokalu v Velenju je neznani storilec ukradel žensko bundo, v kateri  je imela lastnica telefon,  osebno izkaznico, bančno kartico in ključe vozila.

Požar – Vransko

Sinoči, nekaj po 19. uri, so na Vranskem obravnavali dimniški požar, v katerem je nastala manjša materialna škoda. Tuja krivda je izključena.

Travniški požari

Ta konec tedna so obravnavali več travniških požarov in sicer v Gubnem, v Gorjanah, v Rogatcu, v Laškem, na območju Žalca in dva v Ljubiji. Do večje materialne škode na srečo ni prišlo. Vse, ki čistite travnike in gozdove ter požigate suho travo, listje in vejevje pozivajo, da bodite pri teh opravili zelo previdni.

Zasegi vozil

Od petka do danes so voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, zasegli šest osebnih vozil, motorno kolo in kolo z motorjem

Več iz istega kraja