Vstop v poslovalnico NLB omejili na posamično vstopanje

nlb

V Novi Ljubljanski banki so se aktivno odzvali na zaostreno situacijo v razmerah širjenja koronavirusa. Sprejeli so vrsto ukrepov za zagotavljanje najvišje stopnje varnosti poslovanja za njihove stranke in tudi za zaposlene.

Stranke so že v preteklih dneh prosili, da se na posvet v izbrani NLB poslovalnici predhodno naročijo in kolikor se le da omejijo nenujne obiske poslovalnic. 

Spremenjen način sprejemanja strank:

Od jutri pa iz preventivnih razlogov spreminjajo še način sprejemanja strank v poslovalnici. “Naenkrat je lahko v poslovalnici samo toliko strank, kolikor je bančnih okenc. Če so vrata poslovalnice med delovnim časom zaprta, prosimo stranke, da  počakajo, dokler ne pridejo na vrsto.” Vse stranke pozivajo, da v poslovalnici upoštevajo osebni prostor tako zaposlenih kot ostalih strank in ohrani primerna razdalja. Stranke prosijo, da uporabijo razkužilo pred in po bančnem opravku.

Na Novi Ljubljanski banki strankam še svetujejo, kako poslovati v času širjenja virusa. Bankovci in kovanci izmenjajo veliko rok, zato priporočajo, da gotovino nadomestite z brezgotovinskim poslovanjem z brezstičnim karticami in uporabo sodobnih načinov poslovanja kot so mobilne in spletne banke ter mobilna denarnica NLB Pay.  

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.