Pozor, če se odpravljate na Uršljo goro. Na poti so nastavljene “jeklene špice”

Pohodnik, ki se je danes povzpel na Uršljo goro, je preko družbenega omrežja Facebook opozoril na nevarnost na poti. Kot navaja, nekdo nastavlja na poti proti priljubljeni gori "jeklene špice" oziroma žeblje, ki so zabiti v korenine.
117949203_10216778804009321_4623287592195747753_o

Priljubljeno kočo na Uršlji gori vsako leto obiščejo tako številni domači pohodniki kot tudi tuji gostje. Veliko obiskovalcev pa se na “Urško” povzpne tudi s kolesi. Za slednje so nastavljene “jeklene špice” še posebej nevarne opozarja bralec, ki vsem ljubiteljem gora sporoča, da naj bodo na poti proti Uršlji gori v teh dneh še posebej pazljivi.

FOTO: Bralec

“Jeklene špice” najdete na poti na Uršljo goro, če se nanjo odpravite iz smeri Ivarčko jezero – Poštarski dom, kjer je desno odcep za Železarsko pot, ki vas pripelje do cilja.

Pod objavo na Facebooku teče tudi debata, komu so oziroma so bili, saj je omenjeni pohodnik vse žeblje, ki jih je našel, tudi odstranil, le ti namenjeni. Uporabniki v večini dejanje obsojajo, se pa številni sprašujejo,ali so bili namenjene motoristom, ki se tudi najdejo med obiskovalci Uršlje gore.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.