Odpoklic polžkov, 500g

Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo izdelek polžki, 500 g, ki ga dobavlja podjetje Glaseritalia GmbH. Izdelka ne uporabljajte več, saj je med transportom v posameznih primerih prišlo do kontaminacije s škodljivci, so sporočili iz omenjenega podjetja.
pasta-1049472_960_720
Fotografija je simbolična

Polžki, 500 g, so bili na zahtevo dobavitelja GLASERITALIA GmbH in podjetja HOFER KG v skladu z določili varstva potrošnikov preventivno umaknjeni. “Izdelkov z rokoma uporabnosti “Uporabno najmanj do 10. 5. 2022” in “Uporabno najmanj do 5. 7. 2022” ne uporabljajte več, saj so bili pri posameznih primerih v njih odkriti škodljivci,” so zapisali v sporočilu za javnost.

Izdelek je bil v prodaji v vseh trgovinah HOFER v Sloveniji, vendar so seriji z omenjenima rokoma uporabnosti nemudoma umaknili iz prodaje.

Izdelek lahko vrnete v katerokoli trgovino Hofer. Kupnino vam bodo povrnili tudi brez predložitve računa. To opozorilo še ne pomeni, da je odstopanje od pričakovane kakovosti izdelka povzročil proizvajalec ali prodajalec, še opozarjajo v podjetju Hofer.

Za morebitna dodatna vprašanja lahko od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro pokličete na telefonsko številko 01/8346 600 ali pišete na e-naslov info@hofer.si.

Vir: Spletna stran Hofer

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.