Search
Close this search box.

Zvečer vas bo v Radljah ob Dravi zabaval Tadej Toš

V Radljah ob Dravi vas nocoj čaka veliko zabave in smeha. Zanj bo poskrbel imenitni stand up komik Tadej Toš. Ne pozabite, da smeh je pol zdravja. Tam bo vse in vsi bomo tam!

Tukaj je Radljevanje, ki bo pravo kulturno popotovanje, ki ga zagotovo ne smete zamuditi. Nocoj, 30. junija 2023, ob 19. uri prinaša v goste Tadeja Toša, ki bo poskrbel, da se bodo zabavale prav vse generacije. Humorni večer bo potekal v parku pri Dvorcu Radlje.

Tadej Toš, priznani igralec in stand-up komik, ki s svojimi odkritimi ter duhovitimi nastopi navdušuje občinstvo po vseh Sloveniji, bo poskrbel, da ne bo manjkalo iskrenih in zabavnih zgodb različnih tematik, kot so odnosi, družina, kultura, politika kot tudi različne vsakdanje situacije, katere Tadej opiše na njegov izviren način, ki je prava paša za ušesa.

Cena vstopnice znaša 18 €. Svojo vstopnico si lahko zagotovite TUKAJ , na prodajnih mestih v sistemu mojekarte.si in v MC Radlje ob Dravi.

V naslednjih šestih mesecih se bodo v čudovitih ambientih Radelj zvrstili nastopi številnih glasbeno-umetniških in igralskih skupin, od Magnifica, Ansambla Saše Avsenika, Gregorja in Monike Avsenik s posebnim gostom Alfijem Nipičem do Vlada Kreslina z Beltinško bando. 

Na svetu obstajajo festivali in festivali z veliko začetnico. Nekateri nas očarajo zgolj z izbrano umetniško ponudbo, spet drugi tudi s sproščujočim ambientom, zlasti ko gre za neokrnjeno naravo, ki je že sama po sebi privlačna in vabi k obisku in občudovanju. Festival Radljevanje, ki ga pripravljata Občina Radlje ob Dravi in Javni zavod ŠKTM Radlje ob Dravi, bo vsekakor festival z veliko začetnico. Kraj namreč slovi po pozitivni energiji in sonaravnem bivanju, njegovi prebivalci pa posvečajo veliko časa, prostora, energije in volje vzpostavitvi pravega odnosa z naravo ter trajnostnemu razvoju občine v duhu dobrega gospodarjenja.

Vabljeni vsi od blizu in daleč!

Tam bo vse in vsi bomo tam. Pridite tudi vi.

Pa naj Drava mirno teče …

Dogodki

V Radljah ob Dravi vas nocoj čaka veliko zabave in smeha. Zanj bo poskrbel imenitni stand up komik Tadej Toš. Ne pozabite, da smeh je pol zdravja. Tam bo vse in vsi bomo tam!