Search
Close this search box.

Župan občine Dravograd včeraj prevzel srebrni certifikat ISSO 2024

Občina Dravograd je prejemnica srebrnega certifikata ISSO 2024, ki so ga podelili na konferenci Zlati kamen v Ljubljani.

“Trdo delo in dosledno izpolnjevanje zavez vedno prinašata pozitivne rezultate. Čeprav včasih lahko poskušamo iskati izgovore ali se izogniti naporu, je to redko pot, ki bi prinesla dolgoročno zadovoljstvo in uspeh,” je s ponosom dejal Tone Preksavec ob prevzemu srebrenega certifikata ISSO 2024.

Vizija župana občine Dravograd, Toneta Preksavca, je ustvariti občino z učinkovito občinsko upravo, ki se lahko učinkovito prilagaja sodobnim zahtevam. Njihov pristop je zasnovan tako, da bo merljiv in sledljiv, pri čemer je ključno, da dosežejo zadovoljstvo občank in občanov.

Podelitev nagrad Zlati kamen je potekala včeraj, 19. marca, v Ljubljani, na kateri je župan Dravograda z velikim ponosom sprejel srebrni certifikat ISSO 2024, kar je priznanje njihove zavezanosti k odličnosti in zagotavljanju kakovostnih rezultatov za skupnost.

Občina je ob certifikatu prejela tudi pisno obrazložitev:

“Certifikat je priznanje, ki odraža vašo izjemno predanost in uspešnost na področju razvoja občine v dobro občanov in podjetij. Rezultat potrjuje, da vaša občina sodi med najboljše v Sloveniji na izbranih področjih meril uspešnosti.

Vaša občina se uvršča med prve tri v regiji na področjih: demografija, gospodarstvo. Na slovenski ravni, analizirano na podlagi rezultatov kazalnikov Informacijskega sistema slovenskih občin – Zlati kamen Sistem ISSO 2024, pa je vaša občina v zgornji tretjini med vsemi slovenskimi občinami na področjih: učinkovitost, gospodarstvo, življenjski standard.

Ta certifikat ni samo simbol odličnosti, temveč tudi uradno priznanje prizadevanjem za dvig kakovosti življenja in poslovnega okolja v vaši občini. Iskreno čestitamo vam in vaši ekipi za ta dosežek!”

Glavno nagrado Zlati kamen prejme občina, ki se izkaže kot vodilna v razvoju, usmerjena v prihodnost in dobrobit vseh svojih občanov. S svojimi dejavnostmi pa postavlja zgled dobre prakse in navdihuje druge občine.

Vir: Tone Preksavec

Dogodki

Občina Dravograd je prejemnica srebrnega certifikata ISSO 2024, ki so ga podelili na konferenci Zlati kamen v Ljubljani.