Search
Close this search box.

Župan Dravograda je sprejel odličnjake

Na mladih svet stoji in ti so naša prihodnost. Odličnjake je v Dravogradu sprejel župan Preksavec. Pripravili so jim lepo prireditev ter pogostitev. Čestitke vsem!

V torek, 13. junija, je bilo v dvorani Špic D še posebej slovesno, saj je župan Občina Dravograd Anton Preksavec s svojo ekipo pripravil sprejem in manjšo pogostitev za učence OŠ Neznanih talcev Dravograd in OŠ Šentjanž, ki so vseh devet let šolanja zaključili z odličnim uspehom oz. je njihovo povprečje ocen znašalo najmanj 4,5.

Tako so šolanje na OŠ Neznanih talcev Dravograd odlično zaključili: Zala Črešnik, Žana Rapuc, Barbara Pšeničnik, Tadej Kobovc, Ana Čeh, Mark Moličnik, Klemen Ljubić, Katarina Gnamuš Šlebnik, Ajda Kotnik, Teo Vaukan,, Gaja Otič, Tone Leskovec, Ajda Golob, Tian Jeromelj Rudolf, Neža Kobolt, Timotej Kotnik, Janik Senica in Žana Gliebe.

Na OŠ Šentjanž pa so bili vseh devet let šolanja odlični: Naja Pori, Živa Ferarič, Nik Sedeljšak, Gašper Rotovnik, Teo Koren in Nina Boženk.

Za glasbeno popestritev s tolkali so poskrbeli učenci Glasbene šole Radlje, za sladko pogostitev pa Kavarna Dravograd in kmetija Cvetko.

Čestitkam najboljšim so se pridružili še ravnateljica OŠ Neznanih talcev Dravograd Danijela Ledinek in ravnatelj OŠ Šentjanž Marko Havle ter ravnatelja Glasbene šole Ravne Aleksander Kotnik in Glasbene šole Radlje Matej Švab, ki so učencem zaželeli veliko uspeha tudi v prihodnje.

Lep in slavnostni dogodek so seveda zaključili z najlepšimi željami za prihodnost mlade perspektive.

Vir: Fb Občina Dravograd

Dogodki

Na mladih svet stoji in ti so naša prihodnost. Odličnjake je v Dravogradu sprejel župan Preksavec. Pripravili so jim lepo prireditev ter pogostitev. Čestitke vsem!