Zdaj stopimo skupaj, pa čeprav narazen, in upoštevajmo ukrepe

Ministrstvo za obrambo je v sodelovanju z ministrom mag. Matejem Toninom in sodelavci ministrstva, Uprave za zaščito in reševanje ter pripadniki Slovenske vojske pripravilo krajši promocijski film, v katerem minister poziva vse, naj upoštevajo ukrepe za zajezitev širjenja virusa.

Kot pravi minister v posnetku, bomo v teh zahtevnih časih lahko zaščitili sebe in druge le, če bomo nosili maske, držali medsebojno razdaljo, umivali in razkuževali roke. Če pa bomo izpostavljeni nevarnosti, nas bo na to opozorila aplikacija #ostanizdrav.

VIDEO: Zdaj stopimo skupaj, pa čeprav narazen, in upoštevajmo ukrepe! Avtor: MORS

Tudi sicer na Ministrstvu za obrambo skrbimo za vse ukrepe. Ob vhodu je za vse zaposlene obvezno merjenje temperature, po vseh stavbah ministrstva so nameščeni razkuževalniki za roke, spodbujamo delo od doma, za tiste, ki pa so prisotni na delovnem mestu, pa so obvezne maske,” poudarjajo na Ministrstvu za obrambo.

Vir: www.gov.si

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Janez Krstnik
Janez Krstnik
2 let nazaj

Če že stopamo skupaj, mi ni jasno zakaj vojska še vedno ne pomaga zdravstvenemu sistemu. Saj vem, da niso zdravstveno usposobljeni, vendar vseeno lahko nadzorujejo vhode bolnišnic, izpolnjujejo ankete, vozijo vozičke in premeščajo bolnike, pa še marsikaj drugega bi našli, za kar ne potrebujejo policijskih pooblastil.