ZD Ravne omogoča komunikacijo preko elektronske pošte

zd-ravne-na-koroskem-1

V Zdravstvenem domu Ravne so pred kratkim uvedli novost, možnost komuniciranja z zdravniki in ostalimi zaposlenimi preko elektronske pošte. Zavedajo se, da je učinkovito komuniciranje med zdravstvenim osebjem in pacientom ključnega pomena za pacientovo zadovoljstvo.

Javni zavod Zdravstveni dom Ravne na Koroškem zagotavlja osnovno zdravstveno varstvo na primarni ravni vsem prebivalcem Mežiške doline. Specialistične in druge zdravstvene storitve pa nudi zavarovancem in samoplačnikom širše koroške regije.

Zdravstveni dom želi svoje delo čim bolj približati bolnikom, zato ima svoje prostore na več lokacijah: Zdravstveni dom Ravne, Zdravstvene postaje Črna na Koroškem, Mežica in Prevalje ter Dom starejših na Fari.

»Za ambulante družinske, šolske in otroške medicine ter dispanzerja za ženske, kot dodatno možnost direktne komunikacije, objavljamo naslove elektronske pošte, da bi s tem razbremenili telefonske linije in zmanjšali delež neodgovorjenih klicev,« so zapisali na spletni strani ZD Ravne, kjer najdete tudi omenjen seznam.

http://www.zd-ravne.si/uporabna%20gradiva/obv-e-posta.pdf

Uporaba elektronske pošte je namenjena naročanju receptov za stalno terapijo, napotnic za specialistične kontrolne preglede in naročanju na pregled. Ni pa namenjena obravnavi nujnih stanj in akutnih obolenj. V teh primerih se obrnite na zdravstvene ordinacije osebno, po telefonu, v nujnih primerih pa na dežurno službo oziroma pokličite številko 112.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan Mlinar
Ivan Mlinar
19. decembra, 2018 14:57

ZAOTEKANJE GLEŽNJEV

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.