Search
Close this search box.

Zasebna ambulanta bo začela sprejemati paciente. Kakšen je postopek?

Iz Občine Mislinja ter zasebne ambulatne dr. med. Leonarde Pirmanšek sporočajo, da bo omenjena ambulanta z 28. aprilom 2020, po predhodnem naročilu zopet začela sprejemati paciente.

Na pregled bodo lahko prišli samo predhodno naročeni pacienti, ki ne bodo kazali znakov respiratornih obolenj.

Pacienti se naj naročijo prek telefona (02 88 57 33), vsak dan, med 8. in 9. uro, ob četrtkih med 13. in 14. uro. V primeru, da pacient potrebuje redno terapijo, naročilnice ali napotnice za redne in kontrolne preglede pri specialistih, bodo dosegljivi vsak dan med 12. in 13. uro, ob četrtkih med 17. in 18. uro.

Naročila rednih terapij in rednih napotnice so možna tudi po e-pošti na amb.pirmansek@gmail.com. Navesti je potrebno: ime, priimek, datum rojstva ter dopisati, kaj potrebujete.

Terapijo in napotnice naročite vsaj tri dni, vendar ne več kot teden dni pred iztekom veljavnosti, sporočajo iz ambulante.

V primeru, da ste naročeni in boste obiskali ambulanto, pa upoštevajte vse varnostne ukrepe, ki so nujna zaradi preprečevanja in širjenja okužbe: uporaba zaščitne maske, obvezno razkuževanje rok pred vstopom v ambulanto. Vsakemu pacientu bodo izmerili tudi telesna temperatura.

Prosijo še, da na pregled pridete točno ob uri, ker čakanje v čakalnici ne bo možno za več kot enega pacienta, vrata ambulante pa bodo zaklenjena.

Popoldanska ambulanta ob četrtkih prične delati z mesecem majem.

VIR: Občina Mislinja