Zaradi podrtega drevesa posredovali mislinjski gasilci. Danes bo pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, meja sneženja se bo dvigala

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje so včeraj na območju Misli nje zaradi vremenskih nevšečnosti posredovali tudi gasilci. Danes bo sicer pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, meja sneženja se bo dvigala.

Včeraj ob 20.43 se je na lokalno cesto v Tolstem Vrhu pri Mislinji podrlo drevo. Gasilci PGD Mislinja so drevo razžagali ter počistili cestišče.

Danes bo sicer pretežno oblačno z občasnimi padavinami, meja sneženja se bo dvigala. Jutri bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami.

Danes bo pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, meja sneženja se bo dvigala. Ponekod na vzhodu se bo prehodno delno zjasnilo. Predvsem na Primorskem in Notranjskem bo pihal jugozahodni veter. Popoldanske temperature bodo od 1 do 8, na Primorskem do 14 °C.

Ponoči se bodo padavine spet okrepile in razširile na vso Slovenijo. Po nižinah bo deževalo. Ob morju bo pihal jugo. Jutranje temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem od 6 do 11 °C.

Jutri bo sprva oblačno s padavinami. Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo še krajevne padavine, deloma plohe, lahko tudi snežne. Predvsem v bližini morja ni izključena tudi kakšna nevihta. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 8, na Primorskem do 12 °C.

V noči na ponedeljek bo oblačno s padavinami, po nižinah v notranjosti bo snežilo. Do jutra bodo padavine večinoma ponehale. V ponedeljek čez dan in v torek bo suho vreme. Na Primorskem bo v ponedeljek pihala šibka burja.

Vremenska slika

Nad večjim delom Evrope je obsežno ciklonsko območje z več manjšimi središči. Nad naše kraje doteka v višinah z vetrovi južnih smeri prehodno toplejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo čez dan prehodno oslabele in ponekod ponehale. V krajih vzhodno od nas se bo popoldne delno zjasnilo.

Jutri bo spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami, predvsem plohami in v bližini morja tudi posameznimi nevihtami.

Vir: SPIN, ARSO

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije