Search
Close this search box.

Začetek poletja v mestu: Živa glasba in kulinarično doživetje v Slovenj Gradcu

To poletje vas v mestu Slovenj Gradec čaka pestro dogajanje. Eno izmed njih so pripravili Ars Colatio.

Pripravite se na nepozaben dan v mestnem jedru Slovenj Gradca, kjer vas čaka zabava z živo glasbo in okusno kulinariko. Ars Colatio vabi vse, da skupaj obeležimo začetek poletja s prijetnim druženjem.

Dogajanje se bo začelo ob 12. uri, ko bo Pizza LAB začel peči slastne napolitanske pice. Dišeče in sveže pripravljene pice bodo poskrbele za gurmansko razvajanje in zadovoljstvo vseh obiskovalcev.

Ob 18. uri se bo dogajanje preselilo v atrij graščine Rotenturn, kjer bo potekal koncert Glasbene šole Slovenj Gradec. Učenci bodo s svojimi glasbenimi nastopi pričarali prijetno vzdušje in navdušili zbrano občinstvo.

Po koncertu se bo zabava nadaljevala v mestnem jedru, kjer bo z živo glasbo poskrbela skupina Adhock. S svojimi energičnimi nastopi bodo obiskovalce popeljali v glasbeni svet, poln ritmov in melodij, ki bodo zagotovo navdušile vse generacije.

Pridružite se jim in skupaj praznujte začetek poletja v Slovenj Gradcu. Pripravili so dan, poln okusnih doživetij, glasbe in prijetnega druženja. Vabljeni vsi, da se jim pridružite in uživate v čudovitem dogodku, ki ga ne smete zamuditi.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Občan
Občan
4 mesecev nazaj

Ne vem a se na naši občini trudijo imeti debilen program ali se samo delajo norca iz občanov. Da niti 1x na leto niste sposobni organizirati konkretnega koncerta, kjer bi se mladi lahko sprostili je res žalostno. Program je spisan za ozek krog ljudi( presno jedci in mavrično obarvani), ki si očitno podajajo občinska sredstva ne lepe oči. 95% občanov pa ob takšnem pestrem dogajanju lahko le zamahne z roko v čelo in se za morebitno zabavo odpravi v sosednje občine.

Dogodki

To poletje vas v mestu Slovenj Gradec čaka pestro dogajanje. Eno izmed njih so pripravili Ars Colatio.