Search
Close this search box.

Zabava na Kopah z Grupo Vigor: Nepozaben večer ob njihovih največjih hitih

Konec tedna bo na najbolj party smučišču v Sloveniji spet nora zabava. Ne zamudite.

Koprski smučarski raj na Kopah bo v soboto, 6. januarja, zažarel v ritmih vrhunske glasbe, saj se obeta nepozaben večer s priljubljeno skupino Grupa Vigor. Skupina, ki navdušuje že desetletje, bo ponovno gostovala na Kope in obiskovalcem pričarala noč zabave ob zvokih svojih nepozabnih hitov.

Grupa Vigor je glasbena skupina s številnimi uspešnicami, med katerimi izstopajo pesmi, kot so “Marija,” “Da sam ja on,” in mnoge druge. Njihov prepoznaven zvok, energičnost in odlična izvedba so razlog, da so postali priljubljeni tudi med slovenskimi poslušalci, ki jih vedno znova odlično sprejmejo.

Zasedba Vigor prihaja iz sosednje Hrvaške, natančneje iz Osijeka in niza hit za hitom. Na sceni so že vse od leta 1992. Zase pravijo, da so se odločili življenje vzeti v svoje roke in prav nič ne prepuščajo usodi. Danes od glasbe živijo in veljajo za skupino, ki zabava vse generacije.

Svojo vstopnico si lahko zagotovite TUKAJ.

Tudi tokrat ne bo manjkal DJ Ney. Vabljeni, da se pridružite temu glasbenemu spektaklu na Kopah in doživite nepozaben večer v dobri družbi, obdan z idiličnim zimskim okoljem.

Dogodki

Konec tedna bo na najbolj party smučišču v Sloveniji spet nora zabava. Ne zamudite.