Search
Close this search box.

Za vedno se je poslovila Betka Smolnikar, prostovoljka DU Dravograd

Umrla je prostovoljka DU Dravograd, Betka Smolnikar.

Po družabnem omrežju Facebooka je zaokrožila vest, da se je poslovila Betka Smolnikar, ki je med drugim bila prostovoljka DU Dravograd.

Željko Kljajić je na svojem Facebook profilu zapisal naslednje lepe misli, kateri zapis objavljamo v celoti: “Mnogo prezgodaj nas je zapustila naša prijateljica, soseda in prostovoljka DU Dravograd, Betka Smolnikar. Draga Betka, počivaj v miru. Mi te ne bomo nikoli pozabili, ker si bila nosilka dobre volje, smeha, oseba, ki je znala s svojo pozitivno energijo povezovati ljudi in jih prepričevati o lepšem jutri.”

“Šla si skozi mnoge izkušnje. Kot mlada deklica v industrijski šoli, zaposlena kot zvesta in pridna delavka v železarni Rane na Koroškem, kjer ti ni bilo postlano z rožicami, saj si se morala pri svojem delu dokazovati kot ženska enaka moškim. Velikokrat je beseda stekla o tej krivici, ki se je globoko zakoreninila v tebi. Ampak si vztrajala. Šla si jasnovidno s svojimi cilji naprej.

“Ustvarila družino, otroke spravila do kruha, kar je želja vsakega starša. Šla si še dlje. Delavska roka si je želela dokazati, da zmore več. Skupaj z Borisom sta si zgradila vikend, na katerega si bila še posebej ponosna. Vse ti je uspelo. Ponosna žena, mama, babica in še posebej ponosna prababica.

“Vsi tvoji in mi v Društvu upokojencev Dravograd, kjer si delovala kot poverjenica in prostovoljka, smo ponosni, da smo bili del tvojega dela in prijateljstva. Počivaj v miru.”

Iskreno sožalje družini in vsem svojcem.

Vir: FB Željko Kljajić

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Umrla je prostovoljka DU Dravograd, Betka Smolnikar.