Search
Close this search box.

Za gledališko-kulturno obarvan Dan žena bodo na Ravnah poskrbeli Kimperk teater in Zala Črešnik

V petek, 8. marca 2024, bodo v čast Dnevu žena v večnamenski dvorani v Kotljah nastopili Kimperk teater in Zala Črešnik.

Mednarodni dan žensk, ki ga po celem sveto obeležujemo 8. marca, so z resolucijo leta 1977 potrdili na Generalni skupščini Združenih narodov. Na ta dan leta 1857 so namreč ženske v tekstilni industriji v New Yorku protestirale proti nečloveškim delovnim razmeram in nizkim mezdam.

In tudi letos, kot veleva tradicija preteklih let, bodo na Ravnah na Koroškem poskrbeli za gledališko-kulturni program v čast dnevu, posvečenemu vsem ženskam.

ZKŠTM Ravne, Občina Ravne na Koroškem, ravensko Društvo upokojencev in Krajevna skupnost Kotlje jutri, v petek, 8. marca 2024, ob 19. uri vabijo vse ženske v večnamensko dvorano v Kotlje, kjer za njih pripravljajo čudovit program.

Na odru se bo predstavila gledališka skupina Kimperk teatra ter kitaristka in vokalistka Zala Črešnik.

Vsem obiskovalkam bo čestitke ob prazniku izrekel župan Občine Ravne, dr. Tomaž Rožen, nagovorila pa jih bo tudi predsednica KS Kotlje, Suzana Šapek.

Ne zamudite čudovitega, gledališko-kulturno obarvanega petkovega večera v večnamenski dvorani v Kotljah.

Vir: ZKŠTM

Dogodki

V petek, 8. marca 2024, bodo v čast Dnevu žena v večnamenski dvorani v Kotljah nastopili Kimperk teater in Zala Črešnik.