Search
Close this search box.

Za čarobno vzdušje na Ravnah bodo jutri poskrbeli rockerji One Plan

V okviru Čarobnega decembra na Ravnah bo jutri, 27. decembra 2023, nastopila koroška rock skupina One Plan.

Čarobni december na Ravnah je že v polnem teku, letošnje leto so za vas pripravili kopico dogodkov za čisto vse, od najmlajših pa do tistih malo starejših.

Ker pa v čarobnem decembru ne sme manjkati dobre glasbe, vas jutri, 27. decembra 2023, vabijo na mestni plato na Ravnah, kjer bo od 17. ure naprej zažigala mlada koroška rock skupina One Plan.

Maks PšeničnikMatevž PšeničnikNejc Grilc in Aljaž Škrabec so fantje, ki jih združuje ljubezen do glasbe, izkušnje pa so si nabirali na odrih in nastopih širom Koroške. Zagotovo pa jim bo za vedno v spominu ostal tudi nastop v oddaji Slovenija ima talent, kjer so se predstavili celotni Sloveniji in navdušili žirijo s svojo glasbo in nastopom. Od takrat pa so med svoje vrste povabili novega člana, Nejca Pavloviča, ki s svojo harmoniko poskrbi za to, da dobijo pristni rockerji tudi malo domačega pridiha.

Poleg odlične glasbe bo seveda poskrbljeno tudi za razvajanje brbončic. Za pijačo, tako hladno kot toplo bo poskrbljeno, za lačne želodčke pa bo še zadnjič v letošnjem letu poskrbel Koroški čili klub, ki bo za vas pripravil burger z natrgano svinjino in hot dog s klobaso iz mesa mangulice. Na voljo bosta kar dve različici klobase, s čilijem in sirom. Vse dobrote bodo na voljo od 16. ure naprej.  

Vabljeni, da v okviru Čarobnega decembra preživite še en čudovit večer na Ravnah.

Vir: ZKŠTM

V okviru Čarobnega decembra na Ravnah bo jutri, 27. decembra 2023, nastopila koroška rock skupina One Plan.