Search
Close this search box.

Za boljše počutje, mladostnejši videz ali numerološki izračun obiščite salon Moč dotika

22.11.2018 je v Slovenj Gradcu, v PTC Katica / 3 nadstropje, odprl vrata prostor, v katerem se in se bodo lajšale zgodbe, ki jih piše življenje, z naslovom "Moč dotika, lepota in osebna rast, poslovno svetovanje."

Diplomirana ekonomistka, ki jo je njena pot, želja po pomoči drugim, popeljala daleč stran od gospodarstva, se je izobraževala doma in v tujini (mednarodno priznani certifikati).

Ker je že leta dobrodelna na Koroškem in po Sloveniji, je želela tako odraslim, kot tudi otrokom pomagati še na drugačen način. Našla ga je v metodah obrazne refleksologije Sorensen, EFT – tapkanju (akupunktura brez igel), barvni lučki, kjer lajša težave tako ljudem, kakor tudi živalim. S posebnim aparatom na podlagi BIORESONANCE in radionika pogleda v delovanje vašega telesa in vam poda nasvete, ob večjih odstopanjih vas napoti zdravniku. Kot pravi sama: “Priporočam!”

Ker pa je ženska in se, kakor vse ženske, upira znakom staranja na NARAVEN način vam z japonskim Cosmo Liftingom izbriše gubice iz obraza – Vaša koža postane mehka, gladka in napeta.

Zaljubila se je v metode Lone Sorensen,  Danke, ki vodi največjo šolo refleksoterapije na svetu. Je pionirka metode, imenovane nevrološka refleksna terapija; oblikovala jo je na podlagi študija starodavnih zdravilskih tehnik iz različnih kultur po vsem svetu in jih združila s sodobnim znanjem. Obrazna refleksoterapija je povsem neboleča, prijetna, sproščujoča in ima hitre učinke. Izjemno primerna je tudi za otroke in starejše, saj se prilagaja individualnim potrebam. Blagodejno deluje na imunski sistem, hormonalno ravnovesje, možgane in živčni sistem, mišice, organe in čustvene težave. Posebej uspešna je pri obrazni paralizi, glavobolih, migrenah, težavah s sinusi, zaprtju, učnih in vedenjskih težavah otrok, hormonskih motnjah ter posledicah stresa. V procesu rehabilitacije uspešno pomaga rakavim bolnikom, saj izredno regenerira imunski sistem. Njena prednost je, da se usmerja v vzrok in ne le v posledice bolezni.

NJENA MOČ je v tem, da telo spodbudi k procesu naravnega samozdravljenja. Koncepte zdravljenja po Sorensensistemu od leta 2000 uporabljajo v Državnem rehabilitacijskem centru za možganske poškodbe na Danskem, Temprana refleksna terapija pa je od letošnjega leta dalje vključena v danski zdravstveni sistem.

Tina vam z veseljem pripravi tudi numerološke izračune ali vas popelje s svojo slikanico Medvedek peče slovensko potico v pravljični svet, otroci slikanico obožujejo. Podarila jo je že več kot 400 bolnim otrokom po bolnišnicah in ustanovah. (na voljo v 7 jezikih) https://www.facebook.com/medvedekpece/

Več informacij najdete na njeni spletni strani: http://ti-na.eu
Spremljajte njeno delo in nasvete na: https://www.facebook.com/mocdotikaa/

Lahko jo tudi pokličete na 041 481 910 ALI obiščete v PTC Katica Slovenj Gradec / 3 nadstropje v salonu Moč dotika, lepota in osebna rast med tednom od 10 – 13 / 16 – 18 ure oziroma po dogovoru.

Dogodki

22.11.2018 je v Slovenj Gradcu, v PTC Katica / 3 nadstropje, odprl vrata prostor, v katerem se in se bodo lajšale zgodbe, ki jih piše življenje, z naslovom "Moč dotika, lepota in osebna rast, poslovno svetovanje."