Z novim letom svoja vrata odpira že drugi BitFit fitnes na Koroškem(FOTO)

V ponedeljek, 30. decembra 2019 bo v Mislinji, v Centru za zdravje in šport svoja vrata odprl BitFit fitnes.

BitFit fitnes Ravne na Koroškem:

Leta 2015 je vrata odprl BitFit Fitnes Ravne, ki je na Koroško prinesel povsem drugačen pogled na “fitnes svet”. Moderen fitnes se nahaja v prostorih Doma telesne kulture v prvem nadstropju pri kegljišču. Tadej Novinšek nam je povedal, da število obiskovalcev še danes zelo pozitivno preseneča. “Najbolj smo ponosni, da ni večjih razlik med obiskom poleti in pozimi.” je dodal. Na Ravnah lahko vadite na napravah Panatta in LifeFitness, na katerih trenira tudi Arnold Schwarzenegger.

BitFit fitnes Mislinja:

Športna dvorana poimenovana Center za zdravje in šport Mislinja je zgrajena v neposredni bližini Osnovne šole Mislinja. Večnamenska modularna športna dvorana, ki je namenjena izvajanju pouka športne vzgoje, športno – rekreacijskih dejavnosti, izvedbi različnih šolskih in občinskih prireditev pa ima tudi prostor za fitnes.

V novem Centru za zdravje in šport Mislinja se nahaja tudi BitFit fitnes.
V Mislinji bodo možni treningi pod vodstvom osebnega trenerja.

Fitnes je opremljen z najsodobnejšo opremo proizvajalca Panatta, ki ima po celem svetu preko 25. 000 opremljenih fitnes centrov, med njimi tudi v Abu Dabiju in Dubaju. Tako kot na Ravnah, bodo tudi v Mislinji možni treningi pod vodstvom osebnega trenerja. V Mislinji pa bodo v bodoče na voljo tudi vodene vadbe v skupinah. Prednost pa je, da boste lahko z eno karto vadili v fitnesu na Ravnah kot tudi v Mislinji.

Fitnes v Mislinji je opremljen z najsodobnejšo opremo proizvajalca Panatta.

Otvoritev BitFit fitnesa bo v novem Centru za zdravje in šport Mislinja, v ponedeljek, 30. decembra 2019 od 16. do 19. ure. Fitnes se bo za prve treninge odprl 3. januarja 2020, odprt pa bo vsak dan, brez izjeme, tudi med prazniki od 5. do 23. ure.

V Mislinji bodo v bodoče na voljo tudi vodene vadbe v skupinah.

Tadej Novinšek je povedal, da imajo v prihodnosti namen odpreti še tretji BitFit fitnes na Koroškem. “Zaenkrat so možne tri lokacije, v mesecu marcu pa se bo vedelo kaj več. Zagotovo pa je naš dolgoročni načrt v nekaj letih pokriti večino Koroških občin z “verigo” BitFit fitnesov. Z eno karto pa bi bil možen vstop v vse fitnese.” je še dodal za konec.

Z eno karto boste lahko trenirali na Ravnah in v Mislinji.

BITFIT FITNES V MISLINJI:

V opremo fitnesa je investirala tudi Občina Mislinja.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije