Search
Close this search box.

Z novim letom spremenjen delovni čas lekarne Dravograd

Iz Koroških lekarn obveščajo o spremenjenem delovnem času Lekarne Dravograd, kar bo omogočalo lažjo dostopnost storitev.

Z novim letom 2024 lekarna Dravograd podaljšuje delovni čas, kar bo še izboljšala dostopnost do zdravstvenih storitev za prebivalce Dravograda in okolice. Od 1. januarja 2024 dalje bo lekarna obratovala po novem odpiralnem času, ki bo omogočal daljše obdobje, v katerem bodo prebivalci lahko koristili njihove storitve.

Doslej so bili za vas na voljo od 7.30 do 17.00, zdaj pa se odpiralni čas podaljšuje do 18.00. To pomeni, da bodo še eno uro dlje na voljo za svetovanje, izdajo zdravil in vseh drugih storitev, ki jih nudijo.

Ob tem je pomembno omeniti, da se odpiralni čas ob sobotah ne spreminja. Lekarna bo še naprej odprta od 7.30 do 12.00, kar vam omogoča dostop do njihovih storitev tudi ob koncih tedna.

“Veselimo se, da bomo z novim odpiralnim časom še učinkoviteje prispevali k dostopnosti naših storitev. Hvala vam za vaše zaupanje, in vedno smo tu, da vam pomagamo pri vaših zdravstvenih potrebah,” še sporočajo iz Koroških lekarn.

Vir: Koroške lekarne

Dogodki

Iz Koroških lekarn obveščajo o spremenjenem delovnem času Lekarne Dravograd, kar bo omogočalo lažjo dostopnost storitev.