Search
Close this search box.

Z avtorskim stand-up kabaretom bo za smeh v Dravogradu poskrbela Salomé

Salomé prihaja 22. marca 2024 v Dravograd, kjer bo navdušila s svojim avtorskim stand-up kabaretom z naslovom Iznenada Salomé.

Le kdo lahko trdi, da ne pozna Salomé in njenega prepoznavnega smeha? Za visoko, markantno plavolasko se nedvomno obračajo glave, kjerkoli se pojavi.

Slovenski publiki je dobro znana kot pevka, igralka, udeleženka televizijskih resničnostih oddaj (Kmetija slavnih, Master Chef Slovenija 2017, hrvaški Big Brother) in kot transspolna ženska, ki je izdala knjigo o svojem življenju z naslovom Novo rojstvo. Z vlogo v zabavnem muzikalu Menopavza, pod okriljem Špas teatra, pa je zablestela še na odrskih deskah.

Salomé je zdaj za vas pripravila avtorski stand up kabaret, v katerem ne bo manjkalo glamurja, smeha, glasbe in komičnih dogodkov iz njenega življenja.

Uživali boste v njenem značilnem izvirnem humorju, pevski bravuroznosti in zagotovo ne boste ostali ravnodušni ob njeni originalni življenjski zgodbi, polni humorja.

Mi smo si predstavo že ogledali v Žalcu in nas je navdušila s svojo izvirnostjo, zdaj pa naj navduši še vas. Zato ne zamudite večera, polnega smeha v petek, 22. marca 2024, ob 20. uri, ko prihaja Salomé v dvorano Špic D v Dravogradu.

Svoje vstopnice si lahko zagotovite TUKAJ, ali na vseh Eventimovih prodajnih mestih in vseh prodajnih mestih Petrol bencinskih servisov.

Dogodki

Salomé prihaja 22. marca 2024 v Dravograd, kjer bo navdušila s svojim avtorskim stand-up kabaretom z naslovom Iznenada Salomé.