Search
Close this search box.

Z avtorskim stand-up kabaretom bo ta petek v Dravogradu za smeh poskrbela Salomé

Salomé prihaja 22. marca 2024 v Dravograd, kjer bo navdušila s svojim avtorskim stand-up kabaretom.

Le kdo ne pozna Salomé in njenega prepoznavnega smeha? Za visoko, markantno plavolasko se obračajo glave, kjerkoli se pojavi.

Slovenski publiki je dobro znana kot pevka, igralka, udeleženka televizijskih resničnostih oddaj (Kmetija slavnih, Master Chef Slovenija 2017, hrvaški Big Brother) in kot transspolna ženska, ki je izdala knjigo o svojem življenju z naslovom Novo rojstvo. Z vlogo v zabavnem muzikalu Menopavza, pod okriljem Špas teatra, pa je zablestela še na odrskih deskah.

Salomé je zdaj za vas pripravila avtorski stand-up kabaret, v katerem ne bo manjkalo glamurja, smeha, glasbe in komičnih dogodkov iz njenega življenja.

Uživali boste v njenem značilnem izvirnem humorju, pevski bravuroznosti in zagotovo ne boste ostali ravnodušni ob njeni originalni življenjski zgodbi, polni humorja.

Mi smo si predstavo že ogledali v Žalcu in nas je navdušila, zdaj pa naj navduši še vas. Zato ne zamudite večera, polnega smeha v petek, 22. marca 2024, ko prihaja v dvorano Špic D v Dravogradu.

Svoje vstopnice si lahko zagotovite TUKAJ, ali na vseh Eventimovih prodajnih mestih in prodajnih mestih Petrol bencinskih servisov.

Dogodki

Salomé prihaja 22. marca 2024 v Dravograd, kjer bo navdušila s svojim avtorskim stand-up kabaretom.