Search
Close this search box.

Wunder Beach Bar praznuje prvo obletnico z žurom z Mambo Kingsi

Najbolj priljubljen bar na Velenjskem jezeru, Wunder Beach Bar, praznuje svojo prvo obletnico z nepozabno zabavo z Mambo Kingsi.

Ni ga obiskovalca, ki je vsaj enkrat stopil na čudovito Velenjsko jezero, da ne bi poznal Wunder Beach Bara, najbolj priljubljenega bara na območju tega šaleškega bisera. V petek, 19. aprila 2024, bodo svojo prvo obletnico proslavili z nepozabno zabavo z Mambo Kingsi.

V čudovitem ambientu Wunder Beach Bara, ki ga obdajajo lepote Velenjskega jezera, lahko obiskovalci uživajo v pestri ponudbi osvežilnih pijač in cocktailov, odličnem naboru različnih kav in sladoledu. Poskrbeli bodo tudi za lačne želodčke, s pestro street food ponudbo, saj se lahko pri njih okrepčate s krompirčkom, nuggetsi, ocvrtimi lignji, giricami, picami in panini sendviči. Za vse vaše želje, pa če ste peš ali s kolesom, bo poskrbelo prijazno in profesionalno osebje bara.  

Prav tako bodo na svoj račun prišli najmlajši obiskovalci, ki se bodo lahko brezskrbno igrali v igralnem kotičku, medtem ko bodo tisti malo večji otroci uživali v pikadu, ročnem nogometu, biljardu, namiznem hokeju in ostalih zabavnih igrah v playzonu.

Niso pa pozabili niti na vaše kosmate prijatelje, saj so pri njih hišni ljubljenčki vedno dobrodošli.

Aprila preteklo leto so se vrata Wunder Beach Bara prvič odprla za obiskovalce in v kolektivu bara skoraj ne morejo verjeti, da v petek, 19. aprila 2024, praznujejo že prvo obletnico.

V letu, ki je za ekipo Wunder Beach Bara, so poskrbeli za preko 30 čudovitih dogodkov, zabav, poslovnih zajtrkov in nepozabnih večerov, saj ima bar z velikim zunanjim prireditvenim prostorom še prav poseben čar, kadar se prižgejo luči in zadoni glasba. Med drugim so na prireditvenem prostoru pod šotorom, ki sprejme 250 ljudi, v preteklem letu gostili koncerte z živo glasbo, zabave z DJ-ji in teambuildinge, prav tako je bil njihov prireditveni prostor eden od odrov na festivalu Metal Days.

Zdaj pa v okviru praznovanja svojega prvega rojstnega dne za vas pripravljajo zabavo, da boste lahko skupaj z njimi proslavili prvo obletnico Wunder Beach Bara. V goste so povabili kralje slovenskih zabav, Mambo Kingse, ki vedno poskrbijo za nepozaben žur do jutra.

Vabljeni, da v petek, 19. aprila 2024, ob 20. uri, obiščete Wunder Beach Bar na Velenjskem jezeru, ko bodo za nepozabno zabavo poskrbeli Mambo Kingsi. Vstopnice za petkov žur lahko kupite TUKAJ, ali v Wunder Beach Baru.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Najbolj priljubljen bar na Velenjskem jezeru, Wunder Beach Bar, praznuje svojo prvo obletnico z nepozabno zabavo z Mambo Kingsi.