Search
Close this search box.

Wunder Beach Bar praznuje danes prvo obletnico z žurom z Mambo Kingsi

Najbolj priljubljen bar na Velenjskem jezeru, Wunder Beach Bar, praznuje svojo prvo obletnico z nepozabno zabavo z Mambo Kingsi.

Ni ga obiskovalca, ki je vsaj enkrat stopil na čudovito Velenjsko jezero, da ne bi poznal Wunder Beach Bara, najbolj priljubljenega bara na območju tega šaleškega bisera. Danes, 19. aprila 2024, bodo svojo prvo obletnico proslavili z nepozabno zabavo z Mambo Kingsi.

V čudovitem ambientu Wunder Beach Bara, ki ga obdajajo lepote Velenjskega jezera, lahko obiskovalci uživajo v pestri ponudbi osvežilnih pijač in cocktailov, odličnem naboru različnih kav in sladoledu. Poskrbeli bodo tudi za lačne želodčke, s pestro street food ponudbo, saj se lahko pri njih okrepčate s krompirčkom, nuggetsi, ocvrtimi lignji, giricami, picami in panini sendviči. Za vse vaše želje, pa če ste peš ali s kolesom, bo poskrbelo prijazno in profesionalno osebje bara.  

Prav tako bodo na svoj račun prišli najmlajši obiskovalci, ki se bodo lahko brezskrbno igrali v igralnem kotičku, medtem ko bodo tisti malo večji otroci uživali v pikadu, ročnem nogometu, biljardu, namiznem hokeju in ostalih zabavnih igrah v playzonu.

Niso pa pozabili niti na vaše kosmate prijatelje, saj so pri njih hišni ljubljenčki vedno dobrodošli.

Aprila preteklo leto so se vrata Wunder Beach Bara prvič odprla za obiskovalce in v kolektivu bara skoraj ne morejo verjeti, da danes, 19. aprila 2024, praznujejo že prvo obletnico.

V letu, ki je za ekipo Wunder Beach Bara, so poskrbeli za preko 30 čudovitih dogodkov, zabav, poslovnih zajtrkov in nepozabnih večerov, saj ima bar z velikim zunanjim prireditvenim prostorom še prav poseben čar, kadar se prižgejo luči in zadoni glasba. Med drugim so na prireditvenem prostoru pod šotorom, ki sprejme 250 ljudi, v preteklem letu gostili koncerte z živo glasbo, zabave z DJ-ji in teambuildinge, prav tako je bil njihov prireditveni prostor eden od odrov na festivalu Metal Days.

Zdaj v okviru praznovanja svojega prvega rojstnega dne za vas pripravljajo zabavo, da boste lahko skupaj z njimi proslavili prvo obletnico Wunder Beach Bara. V goste so povabili kralje slovenskih zabav, Mambo Kingse, ki vedno poskrbijo za nepozaben žur do jutra.

Vabljeni, da danes, 19. aprila 2024, ob 20. uri, obiščete Wunder Beach Bar na Velenjskem jezeru, ko bodo za nepozabno zabavo poskrbeli Mambo Kingsi. Vstopnice za nocojšnji žur lahko še danes kupite TUKAJ, ali v Wunder Beach Baru.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Najbolj priljubljen bar na Velenjskem jezeru, Wunder Beach Bar, praznuje svojo prvo obletnico z nepozabno zabavo z Mambo Kingsi.