Vzpon na Rahtel si boste odslej lahko beležili elektronsko

Komunala Slovenj Gradec, organizator in izvajalec celotnega projekta, vabi, v petek, 15. novembra 2019, ob 13. uri, skupen pohod na vrh Rahtela, kjer bodo otvorili e-žig Rahtelko ter obnovljeno info tablo Gozdne učne poti.
RAHTELKO
Vznožje Rahtela − začetek Gozdne učne poti / Petek, 15. 11. 2019 / 13:00−16:00 / E-žig - Rahtelko / Otvoritev elektronskega beleženja poti

Kot so zapisala na uradni Facebook strani dogodka bo e-žig Rahtelko omogočal beleženje poti (datum, čas, statistika) s pomočjo mobilne aplikacije Komunala Slovenj Gradec, ki je brezplačno dosegljiva na Google Play za vse android naprave.

“V našem podjetju skozi promocijo zdravja naše zaposlene spodbujamo k zdravem načinu življenja. Kot družbeno odgovorno podjetje pa se tudi zavedamo naše vloge v okolju v katerem delujemo. Moja dolina – čista in prijazna, je naš slogan, ki je tudi obveza k trajnostnem ohranjanju narave v kateri skupaj živimo in delujemo. Skupaj za zdravje, skupaj za okolje!” so sporočili razvijalci aplikacije iz Komunale Slovenj Gradec.

Na Rahtelov vrh je speljana gozdna učna pot, ki pohodnike popelje skozi mestni gozd in predstavi njegove ‘prebivalce’. Na začetku vzpona vas bo čakal Komunalko z e-žigom. Na razgledišču, ki je tudi priljubljeno vzletišče za jadralne padalce, pa se pot s ponovno uporabo aplikacije in skeniranjem QR kode zaključi − čestitke, že XX ste osvojili Rahtel!

Vir: FB E-žig – Rahtelko

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.