Vsak torek in četrtek se lahko sprostite v družbi Barbare Lenart

Mojstrica joge obraza, ayurvedska terapevtka, učiteljica joge in maserka Barbara Lenart, ki se je v času krize odločila izvajati "Online jogo", je danes za bralce spletnega portala Koroške Novice pripravila brezplačno 30-minutno online jogo, ki smo jo uspešno spravili pod streho. Od zdaj naprej pa boste lahko vse ljubiteljice tovrstne vadbe z njo vadile vsak torek in četrtek ter poskrbele, da boste sproščene, vaše telo pa bo v formi kljub koronakrizi.
128561416_143283520498043_2733201404931327272_n

Barbara Lenart, ki je učiteljica joge in ajurvedska terapevtka pravi, da jo joga spremlja že od osnovne šole, aktivno pa jo uči že skoraj 10 let. “Za mano je veliko čudovitih joga vadb, na katerih sem spoznala mnogo čudovitih žensk/jogijk in vesela bom, če se tej družinici pridružiš tudi ti,” povabi in doda, da ji je sicer najljubše, ko se s svojimi “učenkami” sreča v živo in dvorano napolnijo s pravo jogijsko energijo.

VIDEO: Joga v živo z Barbaro Lenart

Glede na aktualno situacijo, pa je izvajanje vadb prilagodila. “Ker sem si želela, da nam okoliščine ne odvzamejo rednih vadb, sem se odločila, da ponudim vadbo preko spleta, iz moje v tvojo dnevno sobo,” še doda sogovornica.

Online joga za ženske v družbi Barbare bo potekala vsak torek in četrtek med 19. in 20. uro. Posnetek pa bo na spletu dosegljiv še 24 ur. Vadba je primerna tako za začetnice kot tudi za tiste, ki ste se z jogo že srečale. Cena mesečnega paketa znaša 20 evrov. Prijavite pa se lahko TUKAJ.

Učiteljica joge vabi k udeležbi predstavnice nežnejšega spola vseh starostnih skupin, saj bo vadbo prilagodila popolnim začetnicam. Namenjena bo sprostitvi, umiritvi ter ohranjanju funkcionalnosti in gibljivosti telesa, ne glede na to, kakšno je vaše trenutno počutje. 

“S pravilno vadbo boš zagotovila telesu vse tiste premike, ki jih med vsakdanjimi opravili ne izvajaš, so pa nujno potrebni za dolgoročen vpliv na zdravje kosti in mišic. Najpomembnejši pa so občutki, ki si jih deležna po sami vadbi. Mirnost, sproščenost, spokojnost in val sveže energije, ki te bo napolnil za prihajajoče dneve,” pove Barbara in doda, da za vadbo doma ne potrebujete drugega, kot joga ali kakšno drugo blazino ter udobna športna oblačila.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.