Search
Close this search box.

Vremenoslovci napovedujejo več dežja

Danes bo pretežno oblačno s krajevnimi padavinami.

Danes bo zmerno do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, ki bodo pogostejše v južni in zahodni Sloveniji. Popoldne bodo prehodno oslabele. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju se bo krepil jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 25 °C.

Jutri bo v zahodni in osrednji Sloveniji zmerno do pretežno oblačno, predvsem na zahodu in jugu bodo občasne krajevne padavine. V vzhodnih krajih bo dokaj sončno vreme. Še bo pihal jugozahodnik, ob morju pa okrepljen jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18, ob morju do 20, najvišje dnevne od 18 do 24, ob morju do 27 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami, ki bodo pogostejše v krajih južno in zahodno od nas. Popoldne se bodo oblaki trgali. Ponekod bo pihal jugozahodni veter.

Jutri bo spremenljivo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami predvsem v krajih zahodno in južno od nas. Popoldne se bodo padavine v krajih zahodno od nas okrepile in se v noči na soboto razširile nad vse sosednje pokrajine. Pihal bo jugozahodni veter, ob severnem Jadranu pa okrepljen jugo.

Obeti

V noči na soboto se bodo padavine z nevihtami okrepile in se do jutra postopno razširile nad večji del države. V soboto bo pretežno oblačno in deževno. Tudi v nedeljo bo pretežno oblačno, še bo deževalo predvsem v vzhodni polovici države. Oba dneva bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem burja.

Vir: SPIN

Dogodki

Danes bo pretežno oblačno s krajevnimi padavinami.