Search
Close this search box.

Vreme: Meja sneženja se bo spustila do nižin

Ponoči se bodo padavine okrepile in razširile na večji del Slovenije.
Fotografija je simbolična

Popoldne bo pretežno oblačno, marsikje tudi megleno. Več jasnine bo le na severozahodu. V jugovzhodni Sloveniji bo začelo rahlo deževati. Pihati bo začel severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja, ki se bo zvečer nekoliko okrepila. Temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem okoli 14 °C.

Ponoči se bodo padavine na jugovzhodu okrepile in razširile nad večji del osrednje in vzhodne Slovenije. Meja sneženja se bo predvsem ponekod na Notranjskem, Kočevskem in Dolenjskem spustila do nižin. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Jutranje temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem okoli 8 °C.

Jutri bo sprva oblačno. Padavine v notranjosti bodo oslabele in ponehale, v jugovzhodnih krajih šele popoldne. Na zahodu se bo delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja, ki bo popoldne počasi slabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine: Popoldne se bo pooblačilo, nekaj jasnine bo le na območju Alp. V krajih južno od nas bo začelo deževati. Ob severnem Jadranu bo začela pihati burja, ki se bo proti večeru krepila.

Jutri bo v krajih severno in zahodno od nas deloma jasno, drugod bodo občasno še padavine, ki bodo do večera ponehale. V Gorskem Kotarju bo snežilo. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna burja.

Obeti: V ponedeljek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, po nižinah v notranjosti se bo marsikje zadrževala megla.

V torek bo oblačno s padavinami. Na Primorskem bo zapihala burja.

Vir: Arso

Dogodki

Ponoči se bodo padavine okrepile in razširile na večji del Slovenije.