Vrača se Kmetija: Med tekmovalci tudi 25-letna Korošica

Na televizijske zaslone se po dveh letih vrača priljubljeni resničnostni šov Kmetija. Tokrat boste lahko v oddaji spremljali nekaj že znanih obrazov in nekaj novih, med tekmovalci pa je tudi Korošica.
1_Karin_Lipovnik

Kot so zapisali ustvarjalci oddaje se kmetija vrača na lokacijo, ki jo že poznamo, v neokrnjeno naravo prečudovitega Prekmurja, kjer je produkcijska ekipa posnela tudi prejšnjo sezono Kmetije. Oddajo, v kateri se bo predstavilo 20 tekmovalcev, bo vodila Natalija Bratkovič. Vlogo mentorice pa bo prevzela Nada Zorec.

Med tekmovalci boste lahko znova navijali za že znan obraz tega resničnostnega šova, in sicer za Franca Vozla. Med drugim bosta v šov vstopila tudi dva para. Za glavno nagrado, 50 tisoč evrov, pa se bo potegovala tudi Dravograjčanka Karin Lipovnik.

V predstavitvi kandidatov so o Karin zapisali, da je pozitivno dekle, ki se ne boji novih ljudi in s svojim klepetanjem velikokrat razvedri vzdušje. Pravi, da se najbolj boji, da bodo v Kmetiji preveč lačni. Boji se pajkov, njena najljubša žival pa je mačka. Veseli se novega izziva in novih spoznanj. Zase pravi, da je direktna, zabavana in zanimiva. Ne mara laži, zato jih ne bo vesela pri svojih sotekmovalcih. Dela se ne bo branila, le do molže krav ji ni – pravi, da do njih goji posebno spoštovanje.

Rutino 16 tekmovalcev, ki se bodo na kmetijo vselili že na začetku, bodo kmalu zmotili štirje novi tekmovalci. A kakšna je njihova vloga in kdaj vstopajo v resničnostni šov, naj za zdaj ostane skrivnost, pravijo ustvarjalci oddaje.

Pri tem naj še samo omenimo, da si boste prvo oddajo preko malih ekranov lahko ogledali že 13. septembra. Tekmovalce nove sezone šova Kmetija pa lahko spoznate TUKAJ.

Vir: 24ur.com – POP TV

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.