Visok regres tudi za zaposlene v podjetju Koroška perutnina Hermine Wech

V podjetju Koroška perutnina Hermine Wech, ki posluje na območju Raven na Koroškem in Slovenj Gradca, so zaposlenim tudi letos izplačali regres v višini 1.900 evrov. Pojasnili so, da je bil regres delno izplačan že aprila, zadnjo tretjino pa bodo zaposleni na bančne račune prejeli junija.
191219231_851496912145518_2343511656779245977_n

Najnižji znesek regresa določa zakon o delovnih razmerjih, ki določa, da je delodajalec dolžan izplačati regres za letni dopust zaposlenemu, ki ima pravico do letnega dopusta, najmanj v višini minimalne plače. Od 1. 1. 2021 dalje znaša minimalna plača 1.024,24 evra za polni delovni čas, tako da minimalni znesek regresa za leto 2021 znaša 1.024,24 evra bruto. Zaposleni v podjetju Koroška perutnina Hermine Wech pa so se lahko tudi letos razveselili bistveno višjega regresa, ki so ga jim delodajalci izplačali na podlagi zelo dobrih poslovnih rezultatov. Pri tem so izpostavili, da so tudi v času “koronakrize” oziroma razglašene epidemije nadpovprečno dobro poslovali.

Pri tem naj omenimo, da je podjetje na slovenskem trgu prisotno vse od leta 2004, svojo ponudbo pa krepi predvsem na veleprodaji mesa. Podjetje zaposluje okoli 30 delavcev, katerim nudijo prijetno delovno okolje, stabilnost, redno plačo ter tudi možnost osebne rasti in napredovanja. Hkrati pa verjamejo v njihov uspeh in z njimi razvijajo medsebojno zaupanje in prijateljske odnose.

V podjetju Koroška perutnina Hermine Wech zagotavljajo sledljivost in kvaliteto mesa, trende pa vse bolj obračajo v rejo ekoloških piščancev in eko izdelkov. Nad kakovostjo mesa in mestnih izdelkih blagovne znamke Hermine Wech – Koroška perutnina pa niso navdušeni le kupci, ampak so jih zelo dobro ocenili tudi neodvisni strokovnjaki na mednarodnem ocenjevanju mesa. Nagrajeni izdelki so prav tako na razpolago na njihovih policah. Na trgu so edini s certifikatom za BIO meso, imajo pa tudi certifikat IFS in certifikat GSO.

Pri njih lahko dobite: dnevno sveže piščančje in puranje meso ter perutninske izdelke; različne menije malic; enolončnice, na njihovih prodajnih policah je tudi velika izbira sveže paniranega in pečenega perutninskega mesa; pestra izbira svežih solat; ne manjkajo niti tople priloge; pripravijo vam aranžirane mesne plošče ali plošče s prilogami in solatami … Lahko pa jih tudi predhodno pokličete in jedi pripravijo po vaših željah. Meso, ki ga prodajajo, je brez gensko spremenjenih organizmov. V ponudbi pa najdete tudi BIO meso.

Na Ravnah na Koroškem jih lahko obiščete od ponedeljka do petka, med 8. in 18. uro, ob sobotah pa med 8. in 14. uro. Dosegljivi so tudi na telefonsko številko 02/821 88 70. V Slovenj Gradcu, kamor jih lahko pokličete na 02/620 18 40 ali 02/620 18 41, pa se lahko pri njih oglasite od ponedeljka do petka, med 8. in 18. uro, ob sobotah pa med 8. in 14. uro. Njihovo ponudbo lahko spremljate tudi na Facebook strani, ki jo najdete TUKAJ.

Pri tem naj še dodamo, da v Hermine Wech – Koroška perutnina dobite tudi najboljše pasje perutninske prigrizke, ki so na slovenskem tržišču. Priboljški Pasje mal’ce so brez vsega, kar bi lahko na kakršen koli način škodovalo psom, saj je njihovo vodilo – preprosto, predvsem pa naravno. Pasji priboljški se lahko pohvalijo z oznako BIO.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.