Search
Close this search box.

Višja strokovna šola Slovenj Gradec – gradimo znanje za uspešno prihodnost

Višja strokovna šola Slovenj Gradec vas vabi, da jih obiščete ob informativnih dnevih, ki bosta potekala 16. in 17. februarja 2024.

S ponosom se vam predstavlja Višja strokovna šola Slovenj Gradec (VSŠSG), uveljavljena izobraževalna institucija na Koroškem, ki svojim študentom že več kot dvajset let omogoča pridobivanje vrhunskih kompetenc in znanj na različnih strokovnih področjih.

Študijski programi

Izvajajo tri višješolske študijske programe: Ekonomist, Računalništvo in informatika in Poslovni sekretar. Ponosni so, da izvajajo tako široko paleto programov, ki pokrivajo tako področje ekonomskega poslovanja kot področje informacijsko-komunikacijskih tehnologij, kar omogoča študentom, da izberejo tisto, kar najbolje ustreza njihovim interesom in kariernim ciljem. Programi so prilagojeni sodobnim trendom in potrebam trga dela, kar zagotavlja večjo zaposljivost diplomantov.

Program Ekonomist

V programu Ekonomist so kompetence, ki jih študentke in študenti pridobijo, usmerjene predvsem v organiziranje in upravljanje logističnih procesov, v zagotavljanje učinkovitega in uspešnega komercialnega in finančno-računovodskega poslovanja.

Program Poslovni sekretar

V programu Poslovni sekretar si študentke in študenti pridobijo kompetence,  ki so v tem poklicu še posebej nepogrešljive: uporaba informacijsko-komunikacijske tehnologije, komunikacije v različnih jezikih  ter predstavljanje organizacije znotraj in navzven.

Sveže vsebine prenovljenega programa Računalništvo in informatika

V programu Računalništvo in informatika si inženirke in inženirji informatike med študijem pridobijo kompetence s širokega področja informacijske in komunikacijske tehnologije, tako na področju razvoja, vzdrževanja in svetovanja. Pri prenovi programa so dodali aktualne vsebine kot so: navidezna in obogatena resničnost, razvoj računalniških iger, umetna inteligenca, internet stvari, razvoj spletnih rešitev, kibernetska varnost in etični heking, mobilno poslovanje ter multimedija.

Kateri program izbrati?

Boste izbrali poklic prihodnosti? Bi želeli spoznati sodobne pristope k marketingu in razvijati podjetniško miselnost? Bi se radi naučili spretnosti organizacije poslovnih dogodkov?

Izberite študij na VSŠSG:

  • Računalništvo in informatika
  • Ekonomist
  • Poslovni sekretar

V naslednjem študijskem letu vpisujejo v vse tri programe. Vabljeni, da jih obiščete na informativnih dnevih in se pozanimate o možnostih vaše poslovne prihodnosti.

Informativna dneva bosta potekala v petek, 16. februarja 2024 ob 10. uri in v soboto, 17. februarja 2024 ob 9. uri na šoli.

Podrobnejše informacije glede vpisa in študija so vam na voljo na telefonski številki: 02 88 46 502, e-naslovu: visja.sola@sc-sg.si, spletni strani višje šole, FB strani in Instagramu ali na sedežu šole: Koroška ulica 11, 2380 Slovenj Gradec. Z veseljem vam bodo svetovali.

Višjo strokovno šolo Slovenj Gradec vodi načelo: Gradimo znanje za uspešno prihodnost!

Dogodki

Višja strokovna šola Slovenj Gradec vas vabi, da jih obiščete ob informativnih dnevih, ki bosta potekala 16. in 17. februarja 2024.