Search
Close this search box.

Virtualni sprehod skozi športni park Ravne

Vabljeni na edinstven, virtualni sprehod skozi športni park Ravne na Koroškem.

Vabljeni na virtualni sprehod skozi najlepši športni park na Ravnah, kjer vam nudijo vse potrebne informacije za aktivno preživljanje prostega časa ter priprave vrhunskih športnikov. Športni park se nahaja na enem mestu in zajema obsežno športno infrastrukturo na kar 500 metrih. Ne pozabite si ogledati tudi najlepšega Mladinskega hotela Punkl, ki se nahaja v neposredni bližini.

Športni park na Ravnah ponuja široko paleto možnosti za športne dejavnosti in rekreacijo. Ne glede na to, ali ste rekreativni športnik, vrhunski športnik ali zgolj ljubitelj gibanja na svežem zraku, v tem parku boste našli nekaj zase.

Kliknite tukaj na virtualni sprehod.

Športna infrastruktura vključuje:

  • Doživljajski oz. adrenalinski park Poseka: gre za nabor doživljajskih orodij, namenjenih tako adrenalinskim navdušencem, kot tistim, ki potrebujejo zgolj čas zase. Park je primeren prostor za družine, kjer se dogajajo tematske delavnice, tematski dnevi in dogodki.
  • Smučišče Poseka se nahaja v samem mestu, v športnem centru, kjer so v neposredni bližini telovadnice, pokrit bazen, savne, fitnes, kegljišče. Smučišče je namenjeno tako rekreativnemu kot tudi tekmovalnemu smučanju, na katerem so kljub muhastim in suhim zimam zadnja leta, povsem zasnežene razmere.
  • Bike park Poseka je zanimiv gorsko kolesarski park, ki se nahaja v neposredni bližini Športnega centra Ravne, na Ravnah na Koroškem.
  • Mestni stadion: ima atletsko stezo in nogometno igrišče. Mestni stadion je v letu 2022 pridobil novo pokrito tribuno s 500 sedeži.
  • Tenis igrišče, otroško igrišče
  • Grajski park

Ne glede na vaše interese v športu, vam športni park na Ravnah ponuja priložnost za aktivnosti, ki vam bodo prinesle zadovoljstvo, sprostitev ali kondicijsko pripravo.

Dobrodošli v najlepšem športnem parku na Ravnah.

Vir: ZKŠTM Ravne na Koroškem

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Vabljeni na edinstven, virtualni sprehod skozi športni park Ravne na Koroškem.