Search
Close this search box.

“Vile Homški Park”: Nova priložnost za mlade družine iz Slovenj Gradca in okolice (VIDEO in FOTO)

Ob robu praznika MO Slovenj Gradec so danes pripravili tudi svečan dogodek, s katerim so počastili pričetek gradnje 20. stanovanj. Simbolično so namreč položili oziroma odkrili temeljni kamen za dva stanovanjska bloka, ki so ju poimenovali »Vile Homški Park«, ki bosta v drugi polovici leta 2020 nudila dom 20 družinam iz območja Slovenj Gradca in bližnje okolice.

Svečanega dogodka so se med drugim udeležili župan MO Slovenj Gradec, Tilen Klugler, direktor Stanovanjskega sklada RS Črtomir Remec in glavni investitor, direktor podjetja NIK-LAR d.o.o. Nejc Pečnik, ki so prisotne tudi pozdravili in spregovorili nekaj besed o novem projektu. Med udeleženci pa so bili tudi številni mestni svetniki in predstavniki občinske uprave, vaških in četrnih skupnosti ter investitorja, direktor Unihome d.o.o. Janez Gams in direktor podjetja Gradim d.o.o. Andrej Merzodvnik,

VIDEO: Svečanost ob obeležitvi začetka gradnje 20. novih stanovanj v Slovenj Gradcu – »Vile Homški Park«

[aiovg_video id=98131]

V podjetjih NIK-LAR d.o.o., Unihome d.o.o. in Gradim d.o.o. so namreč združili vizijo po zagotavljanju kakovostnih nepremičnin. Plod njihovega prizadevanja pa je projekt »Vile Homški Park«, kjer so s skrbnim in strokovnim pristopom pripravili kvaliteten projekt, v naslednjih mesecih pa bodo skupaj s Stanovanjskim skladom RS poskrbeli tudi za njegovo kvalitetno izvedbo in dokončanje

Dva vila bloka bosta zgrajena na odlični lokaciji, z moderno arhitekturno zasnovo in kvalitetno ter energetsko učinkovito izvedbo. Objekta sta zasnovana zrcalno in imata enako razporeditev stanovanj. V vsaki vili bo 10 stanovanj treh različnih dimenzij s funkcionalnimi tlorisi. Na razpolago pa bodo tako za najem kot tudi na nakup.

V kulturnem programu se je predstavila komorna skupina godal Glasbene šole Slovenj Gradec, z mentorico Jerico Borkovič, program pa je povezovala Natalija Križaj.

Dogodki