Search
Close this search box.

Vikend v Slovenj Gradcu prinaša pestro dogajanje: Jazz in stand up

Ta vikend se obeta pestro dogajanje v Mestni občini Slovenj Gradec. Deležni boste glasbe, nogometa in smeha.

JazzUP! Koncert Šole Jazz Ravne v centru Slovenj Gradca bodo znova navdušili s svojimi nastopom.

Pod taktirko mentorjev Sama Kolarja (helikon) in Filipa Dihpola (trobenta) se Šola Jazz Ravne vrača v Slovenj Gradec, da ponovno navduši z lastnimi kompozicijami. Dogodek bo potekal v petek, 7. junija 2024 ob 17.00 uri na terasi mestne kavarne Ars Cafe, kjer bo obiskovalce pričakala izjemna zasedba mladih glasbenikov.

Za vas bodo igrali Anna Taks na baritonu, Brina Knez in Kosta Rađenović na trobenti, Iza Zala Čebul na flavti, Jakob Jeseničnik na saksofonu in Lan Lesjak na bobnih. Pripravili pa so tudi presenečenje.

Vabljeni, da se pridružite in uživate v večeru polnem jazza ter podpore mladim glasbenim talentom. Dogodek obljublja izvrstno glasbeno doživetje in prijetno druženje v sproščenem ambientu.

Stand up v Mestni kavarni Slovenj Gradec

Pripravite se na nepozaben večer smeha in zabave! Ars Cafe mestna kavarna bo to soboto, 8. junija, ob 19:30 gostila dva izjemna komika – Aleša Novaka in Davida Gorinška. Dogodek bo potekal na terasi lokala, vstopnine pa ni, zato si rezervirajte ta večer za sproščeno zabavo v dobri družbi.

Aleš Novak je stand up komik nove generacije oz. drugega, tretjega vala stand up komedije pri nas, ki ga lahko spremljamo v skeč oddaji Skečoholiki in v oddaji Štartaj, Slovenija! In pa na stand up odrih širom Slovenije.

David Gorinšek je kariero začel hkrati na stand up odrih in pred radijskimi mikrofoni. Trenutno dela na Radiu City, kjer moderira in vas skuša spraviti v smeh v dopoldanskih urah. Kljub temu pa mu je glavni “gušt” nastopati zvečer na odru, pred živim občinstvom in slišati vaš glasen smeh. Če želite slišati komika mlade generacije, ki je lačen uspehov – je David pravi naslov. Njegov moto je: “Dokler ne letijo glaži po tleh, nisem zadovoljen”. Zelo verjetno je največji trenutek v njegovi karieri doslej vodenje prireditve Bob leta aprila 2023. Je idejni vodja Stand up Avtmigecov, festivala Smejalnice in organizator mnogih komičnih dogodkov na širšem območju Štajerske in še kje. Hkrati je tudi eden od producentov Stand up Lenta na festivalu Lent.

Ne zamudite priložnosti za sprostitev in zabavo z dvema izjemnima komikoma. Pridružite se nam v Ars Cafe mestni kavarni in uživajte v Stand up večeru, ki vam bo še dolgo ostal v spominu. Vstop je prost, zato povabite prijatelje in družino ter se skupaj nasmejte do solz!

Dogodki

Ta vikend se obeta pestro dogajanje v Mestni občini Slovenj Gradec. Deležni boste glasbe, nogometa in smeha.