Search
Close this search box.

VIDEO: Matjaž Jelen vas vabi na nepozaben žur s Šank Rocki

Šank Rock s turnejo po Sloveniji praznujejo svojih 40+ let in jutri, 7. julija 2023, prihajajo na Koroško.

Šank Rock, legendarna slovenska rock skupina, ki jo zagotovo pozna vsak od nas,  prihaja jutri, v petek, 7. julija 2023, ob 20. uri v Dravograd. Na prireditvenem prostoru Lukna se tako obeta nepozaben glasbeni večer ob njihovem praznovanju 40 + let.

In ravno v Dravogradu bodo z jutrišnjim koncertom pričeli s svojo turnejo po Sloveniji, da skupaj z nami obeležijo in praznujejo svoj visoki jubilej.  

V ponovno zbrani zasedbi Matjaž Jelen, Bor Zuljan, Cveto Polak in Aleš Uranjek, bodo zaigrali vse svoje največje hite, kot so Jaz nimam noč za spanje, Puščava sna, Metulj, Pravljica o mavričnih ljudeh, Delam kar paše mi in Dej bolj na glas radio, do najnovejšega Se še spomniš, ter mnoge druge.

Velenjski rockerji so na sceni že več kot štiri desetletja, a še niso rekli zadnje besede. O tem se boste lahko prepričali jutri v Dravogradu, saj obljubljajo nepozaben koncert.

Za ogrevanje pa bodo kot predskupina jutri zvečer nastopili San Di Ego, ki bodo poskrbeli za to, da si boste segreli glasilke in boste pripravljeni na glavne zvezde jutrišnjega večera.

Svojo vstopnico si lahko zagotovite TUKAJ.

Čaka nas pravi spektakel – zato ne zamudite in praznujte skupaj z njimi. Vabljeni.

Dogodki

Šank Rock s turnejo po Sloveniji praznujejo svojih 40+ let in jutri, 7. julija 2023, prihajajo na Koroško.