Search
Close this search box.

VIDEO IN FOTO: Svoja vrata je odprl center Špica Avto

V petek, 23. februarja 2024, je svoja vrata odprl center Špica Avto.

Center Špica Avto je v petek, 23. februarja 2024, odprl svoja vrata in s tem se je začela stara nova zgodba, kot nam je povedal lastnik Jošt Tasič.

Stara zato, ker je bila na naslovu Otiški Vrh 147C, Dravograd, kjer se novi center nahaja, že skoraj 40 let prisotna avtopralnica in mehanična delavnica Kogelnik. Nova pa zato, ker bodo v novem centru ponujali nekoliko drugačno ponudbo storitev za vašega jeklenega konjička.

Ker dajo veliko na tradicijo, so želeli ohraniti delavnico na lokaciji, kamor so stranke rade zahajale in že med samo obnovo prostorov se je na vratih oglasil marsikdo, ki je želel povprašati, kdaj bodo lahko spet naročili pnevmatike ali pripeljali avto na čiščenje. Tudi Jošt sam je svoje vozilo pripeljal večkrat na čiščenje k Stanku Kogelniku, bivšemu lastniku, ki je na tej lokaciji skrbel za stranke in njihova vozila več kot 30 let.

Kot je povedal lastnik, Jošt Tasič, bodo že danes, 26. februarja 2024, začeli delati s polno paro, saj želijo čim prej ponuditi strankam svoje storitve.  Center boste lahko obiskali od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro, ob sobotah pa bodo za stranke skrbeli do nekje 12. ali 13. ure. Seveda pa se bodo z veseljem prilagodili strankam in tudi izven ustaljenega delovnega časa poskrbeli za vse njihove želje.

DELOVNI ČAS CENTRA ŠPICA AVTO:

OD PONEDELJKA DO PETKA: od 8. do 16. ure

SOBOTA: od 8. do 12. ure

V centru bodo ponujali celovit nabor storitev, s katerimi boste lahko razvajali svojega jeklenega konjička. Najsi bo to menjava pnevmatik, hitri servis, osnovno čiščenje ali detailing vozila, za vse bodo poskrbeli njihovi strokovnjaki. Za vse tiste, ki si želijo zaščititi svoje vozilo, pa ponujajo “oblačenje” avtomobila v posebno, samo-obnovljivo folijo, ki bo poskrbela za še dodatno zaščito jeklenega konjička pred praskami in kamenčki.

Na otvoritvi, ki je potekala v petek, 23. februarja 2024, so za vse obiskovalce pripravili pogostitev z izbrano kulinarično ponudbo, največje presenečenje pa sta bili zagotovo dve fotografiji bivšega lastnika, Stanka Kogelnika, ki so ju obesili na steno v delavnici – na prvi je Stanko, ko je začel leta 1988 delati na lokaciji, na drugi pa Stanko ob praznovanju svojega 50. rojstnega dne. Kot je povedal Stanko, je bil ob videnem zelo ganjen. Srečen je, da zgodba, ki jo je ustvaril skozi leta, ne bo propadla in da bodo novi lastniki še naprej skrbeli za stranke tako, kot se je skozi vsa leta trudil tudi sam.

Za vse, ki si želite celovite skrbi za vaše vozilo, je center Špica Avto zagotovo pravi naslov, saj kot pravijo, niso le dobri v tem, kar delajo, niso zgolj boljši, ampak so špica.

Vabljeni, da si obiščete center Avto Špica in si čim prej zagotovite svoj termin.

FOTOGALERIJA:

Dogodki

V petek, 23. februarja 2024, je svoja vrata odprl center Špica Avto.